Μεταγραφές: Ο Πάολο Φερνάντες και το γαϊτανάκι με Σαββίδη, Μπέο, Δουβίκα

EUROKINISSI

Ο Πάολο Φερνάντες του Βόλου μπήκε στις λίστες του ΠΑΟΚ και αμέσως άρχισε να τυλίγεται ξανά το γαϊτανάκι με Σαββίδη και Μπέο, όπως πριν από ένα χρόνο με τον Δουβίκα…

Ο Πάολο Φερνάντες έχει κάνει γκελ σε αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός του Βόλου έκανε ένα «δυνατό» πέρασμα από τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και τις τελευταίες ημέρες έκανε την εμφάνισή του στα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Πέρα από τα αγωνιστικά, σε αυτή την υπόθεση υπάρχει και η εμπλοκή των Ιβάν Σαββίδη και Αχιλλέα Μπέου.

  • Πρόσφατα, ο ισχυρός άνδρας του Βόλου έκανε «χαμό» στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βόλο στο στάδιο Τούμπας.
  • Την ώρα του αγώνα, οι φωνές του έσπαγαν την ησυχία, και πολλές φορές ήταν φωνές διαμαρτυρίας προς τους διαιτητές. Ακολούθησε ανακοίνωση του Βόλου για τη διαιτησία. Λίγο ακόμα και ο Μπέος θα σπάσει τα… ρεκόρ του Πανόπουλου που έχει γράψει ιστορία με ανακοινώσεις στο ημίχρονο αγώνων.
  • Αν γυρίσει κανείς το χρόνο πίσω, ο ΠΑΟΚ είχε ασχοληθεί πέρυσι το καλοκαίρι αρκετά ζεστά με την περίπτωση του Τάσου Δουβίκα, σε βαθμό που κάποια στιγμή θεωρήθηκε κλεισμένος. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν ίσχυε ποτέ.
  • Τότε, δεν υπήρχε μόνο το θέμα της συνεννόησης ανάμεσα σε Σαββίδη και Μπέο, αλλά υπήρχε και ένα ολόκληρο παρασκήνιο που αφορούσε τις σχέσεις του μάνατζερ του Δουβίκα με τον ΠΑΟΚ. Άλλο παπά ευαγγέλιο αυτό…
  • Για να γυρίσουμε στον Πάολο Φερνάντες και σε μια μεταγραφή που για να φτάσει στο τέλος της, θα πρέπει να δώσουν τα χέρια Ιβάν Σαββίδης και Αχιλλέας Μπέος, δυο παράγοντες που έχουν περάσει τα… φεγγάρια τους.
  • Υπήρχαν εποχές που είχε καταγραφεί η πρόθεση του καθένα για δει τις κινήσεις του άλλου, άλλες εποχές που υπήρχε σύμπλευση και άλλες που… «υπήρχε μια ελαφρά ψυχρασία», που έλεγε και ο Ζήκος.
  • Ο Αχιλλέας Μπέος, που έχει δυο φορές φτάσει κοντά στην πώληση του Βόλου, και τώρα παλεύει να πλευρίσει επιχειρηματία που εμφανίστηκε στη Μαγνησία και θέλησε να ασχοληθεί με τον τοπικό Ολυμπιακό, βλέπει τον Φερνάντες ως τον παίκτη που μπορεί να γεμίσει τα ταμεία του.
  • Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, έχει τα δικά του στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι όσον αφορά την απόκτηση παίκτη, έχει και όλο το παρελθόν Μπέου – Σαββίδη να διαχειριστεί αν θέλει να προχωρήσει.
  • Μέχρι στιγμής, όλοι διαψεύδουν ότι έχει γίνει πρόταση αλλά κανείς δεν διαψεύδει ότι… κάτι υπάρχει.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News