ΑΕΚ Παρασκήνιο: Έκοψαν τον Αραούχο του Αλμέιδα

Ο «τρελός του χωριού» γράφει για τον περίγυρο της ΑΕΚ που μπλόκαρε τη μεταγραφή του Μεξικανού, ο οποίος αποτελούσε εξ αρχής τον εκλεκτό του Αλμέιδα για το κέντρο της άμυνας. Διαβάστε στη SportDay που κυκλοφορεί (07/09).

Από Δευτέρα σε Δευτέρα πάνε στην ΑΕΚ το θέμα του στόπερ. Λες κι ο Μελισσανίδης ζήλεψε τον ρόλο του Παπαμιχαήλ σε εκείνη την ταινία με τους δοσάδες, στους οποίους ο ηθοποιός έλεγε διαρκώς: «Περάστε την 1η του μηνός». Ετσι, το πάνε και στα Φιλαδέλφεια, για τον αμυντικό, που ήθελαν πριν λήξει η προηγούμενη σεζόν.

Δεν θέλω να παρουσιάσω τα πρωτοσέλιδα, διότι θα εκθέσω πολύ κόσμο. Δεν φταίνε οι ρεπόρτερ που κατεβάζουν αμάσητο ό,τι τους σερβίρουν. Ετσι, έμαθαν και μ’ αυτό τον τρόπο συνεχίζουν.

Εκείνο που έχει σημασία, όμως, είναι γιατί δεν πήρε η ΑΕΚ τον στόπερ που χρειαζόταν. Ακόμα κι ο Αλμέιδα παραδέχτηκε ότι έγιναν διαπραγματεύσεις με τον Αραούχο. Τον Νέστορα, διεθνή με το Μεξικό. Αλλά κι απ’ το επιτελείο του Μελισσανίδη έχουν ομολογήσει ότι έφεραν στην Ελλάδα τον Σάντσες, αλλά ο Χάβι δεν «ψήθηκε».

Ούτε ο Ισπανός, όμως, είναι το θέμα. Κάθε παίκτης μπορεί να πάρει μία απόφαση. Το θέμα είναι ο Αραούχο, διότι οι συζητήσεις διακόπηκαν απ’ την Αθήνα. Μου λένε ότι η ΑΕΚ απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον παίκτη επειδή ο περίγυρος έπεισε τον Μελισσανίδη ότι δεν γίνεται να αποκτηθεί κι άλλος Μεξικανός.

Μέχρι και την απορία τους για την επιμονή του Αλμέιδα να προτείνει παίκτες από τη συγκεκριμένη χώρα εξέφραζαν στα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News