Παρασκήνιο: Αυτός είναι ο λόγος που ξέσπασε ο Μιχάλης Μπούσης
Οργίλη αντίδραση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ για δημοσίευμα «κιτρινόμαυρου» μέσου για δήθεν εχθρική συμπεριφορά κατά της ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ», στο χθεσινό ματς.
Ο Μιχάλης Μπούσης απάντησε σε δημοσίευμα οπαδικής ιστοσελίδας της ΑΕΚ που αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα στο «Γεντί Κουλέ» και για δήθεν εχθρικό κλίμα από τον ΟΦΗ.
Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ με μήνυμά του στα social media ανέβασε το σχετικό «κιτρινόμαυρο» άρθρο και έγραψε χαρακτηριστικά:
«Δεν υπάρχει έχθρα για την ΑΕΚ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ελλάδα! Γιατί προσπαθείτε να το κάνετε αυτό; Είμαστε στον ΟΦΗ και παίζουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι ανεξάρτητα από τον αντίπαλο! Για να πετύχεις πρέπει να πιστέψεις ότι μπορείς! Είμαι υπερήφανος Ελληνας, είμαι υπερήφανος που είμαι ΟΦΗ!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
