Εθνική Ελλάδας Παρασκήνιο: Sold out με άδειες εξέδρες κόντρα στην Γαλλία του Εμπαπέ - Το γιατί του Πογέτ και οι διεθνείς

Εθνική Ελλάδας Παρασκήνιο: Sold out με άδειες εξέδρες κόντρα στην Γαλλία του Εμπαπέ - Το γιατί του Πογέτ και οι διεθνείς

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε sold out για το ματς της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Γαλλία του Κιλιάν Εμπαπέ με τον Γκουστάβο Πογέτ και τους διεθνείς να αναρωτιούνται για όλη αυτή την κατάσταση με το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε sold out για το ματς της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Γαλλία του Κιλιάν Εμπαπέ σε ένα ματς όπου θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη.

Τώρα τι sold out είναι αυτό, όταν το ένα πέταλο θα είναι κλειστό, όπως έγινε με την Ολλανδία, μόνο στην ΕΠΟ το ξέρουν. Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία αυτό που γίνεται σε ένα ματς όπου θα έρθει η αφρόκρεμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η Εθνική Γαλλίας του Κιλιάν Εμπαπέ και τ’  άλλα αστέρια φιγουράρουν στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Με αξία που τα σπάει στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου. Και είναι ένα ματς – γιορτή για την Εθνική Ελλάδας.

Δεν θα είναι ματς – γιορτή στις εξέδρες, αφού το ένα πέταλο θα είναι κλειστό και η εικόνα αυτή θα κάνει τον γύρο του κόσμου. Καθώς η Εθνική Γαλλίας πάντα έχει μεγάλο τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Ο Γκουστάβο Πογέτ, στην συνέντευξη Τύπου, είπε πως θα ήθελε όλες τις εξέδρες να ήταν ανοικτές. Ρίχνοντας ένα ακόμα… καρφί για την κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όλοι το βλέπουν, αλλά επίσημα κανείς δεν έχει πάρει θέση.

Παράλληλα και οι διεθνείς θα ήθελαν να παίξουν σε ένα γεμάτο γήπεδο. Και όσοι δεν γνωρίζουν τι γίνεται, καθώς αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού, έψαξαν να μάθουν τον λόγο.

Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας θα ήθελαν ένα γεμάτο γήπεδο για ένα παιχνίδι, όπως θα είναι αυτό με την Γαλλία, το οποίο αποτελεί πρόκληση και για τους ίδιους. Θέλουν τον κόσμο κοντά τους για να τους δώσει ώθηση. Δεν θα την έχουν όμως, από ένα πέταλο που θα είναι κλειστό.

Ένα ακόμα παράλογο που συμβαίνει με την ΕΠΟ, την ΑΕΚ και την Εθνική Ελλάδας. Μόνο που το παιχνίδι με την Γαλλία, δεν είναι όποιο και όποιο. Τηλεοπτικά θα το δουν εκατομμύρια τηλεθεατές, όπου θα δουν μαζί και αυτή την εικόνα στις εξέδρες.

Σα να είναι τιμωρημένη η Εθνική για να παίξει με κλειστές κάποιες θύρες του γηπέδου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News