Παναθηναϊκός: Ο Κλεϊνχέισλερ «ψάχνεται» σε Κροατία και Ουγγαρία για να «σώσει» το Euro 2024

Ο Κλεϊνχέισλερ έχει χάσει εντελώς τη θέση του στο rotation λόγω της αυξημένης ποιότητας και του εύρους των επιλογών που έχει πλέον στα χέρια του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ έμεινε εκτός αποστολής κι από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κι όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα συνεχίσει στο «τριφύλλι» και μετά τον Γενάρη. Τελευταία φορά που είχε μπει σε 20άδα αγώνα ο διεθνής Ούγγρος μέσος ήταν την 1η Οκτωβρίου στο 2-2 με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Στο πρωτάθλημα δεν έχει παίξει φέτος ούτε λεπτό, ενώ η τελευταία συμμετοχή του με τους «πράσινους» ήταν τον 15αύγουστο στον γ’ προκριματικό του Champions League και τη μεγάλη πρόκριση επί της Μαρσέιγ στα πέναλτι, με τον Μαγυάρο μέσο να ευστοχεί (μετά μεγάλης… περιπέτειας) στο τρίτο πέναλτι της διαδικασίας.

Ο Κλεϊνχέισλερ έχει χάσει εντελώς τη θέση του στο rotation λόγω της αυξημένης ποιότητας και του εύρους των επιλογών που έχει πλέον στα χέρια του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και πλέον κατανοεί κι ο ίδιος πως στο μεταγραφικό «παράθυρο» που ακολουθεί, θα πρέπει να κάνει κι ο ίδιος κάτι διαφορετικό στην καριέρα του.

Αυτό που «καίει» άλλωστε τον Μαγυάρο μέσο είναι το γεγονός πως απ’ την στιγμή που δεν παίζει στον Παναθηναϊκό, έχει «χάσει» πλέον τη θέση του και στην Εθνική Ουγγαρίας. Κι από εκεί που ήταν βασικότατο στέλεχος, με 47 συμμετοχές και 3 γκολ και παρουσία στις τελικές φάσεις των Euro 2016 και Euro 2020, έχει να παίξει με το εθνόσημο από τις 20 Ιουνίου και το 2-0 επί της Λιθουανίας στα προκριματικά του Euro 2024.

Οι Ούγγροι θα είναι και στα γήπεδα της Γερμανίας το προσεχές καλοκαίρι κι ο Κλεϊνχέισλερ δεν θέλει να χάσει το τρίτο Euro της καριέρας του. Γι’ αυτό και οι εκπρόσωποί του «ψάχνονται» ήδη εδώ και καιρό στην Κροατία και στην Ουγγαρία, αναζητώντας μία επιλογή και μία ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να παίξει και να διεκδικήσει την επιστροφή του στην Εθνική Ομάδα.

Στην Κροατία έχει καλό όνομα απ’ την παρουσία του με την Όσιγιεκ (πριν τον κλείσει ο Παναθηναϊκός, τον ήθελε πολύ η Ντινάμο Ζάγκρεμπ), ενώ στην πατρίδα του υπάρχουν ομάδες που θα μπορούσαν να καλύψουν το συμβόλαιό του.

Οι δε «πράσινοι» δεν θα ήταν διόλου αρνητικοί σε κάποια πρόταση, ακόμη και για δανεισμό του, αν και θα προτιμούσαν μια πιο «μόνιμη» λύση (απευθείας πώληση ή δανεισμό με οψιόν αγοράς) για τον Ούγγρο, ο οποίος δεσμεύεται με τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2026. Τις επόμενες εβδομάδες πάντως θα υπάρξουν εξελίξεις, με πιο πιθανό σενάριο αυτό της αποχώρησής του.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News