ΑΕΚ Παρασκήνιο: Η σύσκεψη κορυφής για τον Λιβάι Γκαρσία!

ΑΕΚ Παρασκήνιο: Η σύσκεψη κορυφής για τον Λιβάι Γκαρσία!

Η ΑΕΚ φέτος πορεύεται χωρίς έναν από τους καλύτερους παίκτες της στην επίθεση, τον Λιβάι Γκαρσία και υπάρχει προβλήματισμός για το θέμα.

Η ΑΕΚ φέτος έχει «δει» λίγες φορές τον Λιβάι Γκαρσία να είναι στον αγωνιστικό χώρό, αφού το περισσότερο διάστημα είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΚ έχει δώσει 20 επίσημα ματς για την σεζόν 2023-24. Από αυτά ο Λιβάι Γκαρσία έχει αγωνιστεί μόλις στα 8. Τα 2 από αυτά στο Europa League, άλλα 3 στο Champions League και μόλις 3 στο πρωτάθλημα.

Αντίθετα ήδη φέτος μετράει τέσσερις τραυματισμούς, τους περισσότερους μυϊκούς. Τώρα δείχνει να έχει ξεπεράσει το τελευταίο του πρόβλημα και αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το ματς με την Μπράιτον.

Ωστόσο ο 26χρονος διεθνής επιθετικός δείχνει να είναι… εύθραυστος όταν το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι βαρύ με συνεχόμενους αγώνες.

Βγάζει μυϊκά προβλήματα και ήταν κάτι που συνόδευσε τον φάκελο του από τότε που η ΑΕΚ τον απέκτησε από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Από το 2020 που είναι στην Ένωση ο Λιβάι Γκαρσία μετράει 8 τραυματισμούς!

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του είχαν μια σύσκεψη με το ιατρικό επιτελείο για να βρουν μια λύση σχετικά με το θέμα του Λιβάι Γκαρσία. Στην οποία συμμετείχε και η διοίκηση.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν να βγει ένα πρόγραμμα που θα ενισχύσει το σώμα του για να αποφευχθούν οι μυϊκοί τραυματισμοί. Να υπάρξει και κάποιο ειδικό πρόγραμμα προπόνησης και γενικότερα ειδική διαχείριση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News