Παρασκήνιο ΕΠΟ: «Καπέλωμα» Μπαλτάκου!

Παρασκήνιο ΕΠΟ: «Καπέλωμα» Μπαλτάκου!

Για άλλη μια φορά ο Δανιήλ επιβεβαίωσε ότι κουμάντο κάνουν οι εκλεκτοί του Παπαδόπουλου. Γράφει ο «τρελός του χωριού» στη Sportday της Τετάρτης (29/11).

Πώς το είπε την Κυριακή ο Μπαλτάκος; Οτι στηρίζει μέχρι θάνατο τον Πογέτ, αλλά την απόφαση θα λάβει  η εκτελεστική επιτροπή. Είχε δίκιο ο Τάκης. Δεν τους ελέγχει τους μπαγάσηδες. Με την καλή έννοια του  όρου.

Μην πηγαίνει αμέσως το μυαλό σας στο πονηρό. Πώς να τα βγάλει πέρα με τύπους σαν τον Δανιήλ; Στις  24 του μήνα, ο Αγγελος δήλωνε στην Πάτρα ότι «δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τις ημερομηνίες του Κυπέλλου», αλλά… ξέφυγε. Κυρίως, όμως, ο Δανιήλ έβαλε στον χάρτη του τελικού το  Παμπελοποννησιακό, αλλά και το Παγκρήτιο. Μαζί, βέβαια, με το Πανθεσσαλικό.

«Και τα τρία γήπεδα έχουν το ίδιο ποσοστό να φιλοξενήσουν τον τελικό. Μέσα στον Δεκέμβριο θα έχουμε  αποφασίσει πού θα γίνει ο τελικός. Συγκεκριμένα έως τις 20 Δεκεμβρίου θα έχουμε αποφασίσει. Το θέμα  με τα τουρνικέ στο Παμπελοποννησιακό δεν μπορεί να λυθεί έως την ημερομηνία του τελικού. Κοιτάμε να  βρούμε άλλο τρόπο για να λυθεί αυτό», είχε δηλώσει τότε.

Ηρθε την Κυριακή ο Μπαλτάκος και τον «άδειασε». «Είναι στόχος για φέτος. Δεν είναι η πρώτη φορά. Το  2022 είχε κόσμο κι έγιναν επεισόδια. Η ιδέα του εξωτερικού είναι μία καλή ιδέα, όχι λόγω των επεισοδίων,  αλλά διότι υπάρχει ελληνισμός και εκτός Ελλάδας. Την περσινή σεζόν αυτά που γίνανε για  τον τελικό τα έχουμε πει και τα έχουμε ανακοινώσει, βάλανε τρικλοποδιές. Σίγουρα δεν θα γίνουν τη  φετινή σεζόν που τρέχει τώρα», είπε ο Τάκης.

Φαίνεται, όμως, ότι δεν άρεσαν τα λεγόμενα του Μπαλτάκου στον Δανιήλ κι έτσι επέστρεψε με το δικό του  «άδειασμα». Ενδεχομένως με εντολή. Ανέφερε πάλι τα δικά του. Πώς, λοιπόν, να μη λέει ο πρόεδρος  ότι την απόφαση θα πάρει η εκτελεστική, άρα ο… Γιαννάκης;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News