Παρασκήνιο: Τα «παπαγαλάκια» του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη μιλούν για βία!

Κονδυλοφόροι του Ιβάν Σαββίδη, άνθρωποι του ΠΑΟΚ νομίζουν ότι θα ταυτίσουν τον Ολυμπιακό με την οπαδική βία.

Είναι να γελάει κανείς με τους πληρωμένους κονδυλοφόρους του Ιβάν Σαββίδη που προσπαθούν να ταυτίσουν το μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό με την οπαδική βία, ενώ το φαινόμενο αφορά όλους τους μεγάλους συλλόγους της χώρας, αλλά την έξαρση τελευταία την βλέπουμε στη Θεσσαλονίκη, όπου υπήρχε και ένα θύμα, ο Άλκης Καμπανός, ο οποίος δολοφονήθηκε στυγνά από οπαδούς του ΠΑΟΚ και όλα αυτά είναι αποδεδειγμένα.

Να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Το Open και η Paralot, πίσω από την οποία βρίσκεται το γνωστό και μη εξαιρετέο, ακραίο «πορτοκαλί» σάιτ, πληρώνονται από την Dimera. Η Dimera ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη. Το αφεντικό του ΠΑΟΚ έχει πρωταγωνιστήσει στο μεγαλύτερο περιστατικό  βίας στην Ελλάδα, που πήρε παγκόσμιες διαστάσεις.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν αυτός που εισέβαλε στο γήπεδο έχοντας στη ζώνη του το όπλο του για να κυνηγήσει το διαιτητή Κομίνη. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, της ομάδας που πρότεινε τον Τάκη Μπαλτάκο, τον δικηγόρο του ΠΑΟΚ στην υπόθεση της πολυδιοικτησίας, ο ιδιοικτήτης του ΠΑΟΚ, που θα προτείνει τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση για πρόεδρο της ΕΠΟ, ήταν αυτός που άσκησε τη μεγαλύτερη βία που έχει ασκηθεί ποτέ σε διαιτητή, στο διαιτητή Κομίνη.

Και όλοι αυτοί οι Μπαλτάκοι και οι Γκαγκάτσηδες είναι αυτοί που λένε ότι θα προστατεύσουν τους διαιτητές, τώρα που κάνουν αποχή. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι του παρά λίγο «διαιτητοφάγου» Σαββίδη, είναι αυτοί που σήμερα κάνουν τους προστάτες των διαιτητών. Και τα μέσα ενημέρωσης του Σαββίδη αναλαμβάνουν το έργο να ταυτίσουν τον Ολυμπιακό με την οπαδική βία.

Σε όλους αυτούς λέμε ότι θα επανέλθουμε με όλα τα περιστατικά βίας στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει ο ΠΑΟΚ. Γιατί λοτοφάγοι δεν είμαστε. Θυμόμαστε πολύ καλά ότι εδώ και 11 χρόνια που ο Σαββίδης έχει πάρει τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί σε μία σειρά από περίεργα έως απίστευτα περιστατικά βίας.

SUPERLEAGUE / EUROKINISSI

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News