Παρασκήνιο: Ο Γκαγκάτσης που περιμένει και... ο Γραμμένος

Μάκης Γκαγκάτσης
EUROKINISSI

Ανοιξε εκ νέου ο Αχιλλέας Μπέος το θέμα της διαδοχής στην ΕΠΟ, αλλά χωρίς τη σιγουριά του παρελθόντος. Γράφει ο τρελός… του χωριού».

Τελειωμένο θεωρεί ο Μπέος τον Μάνταλο από την ΚΕΔ. Τόση βεβαιότητα δεν έχει ένας υπουργός όταν εμφανίζει ένα νομοσχέδιο στη βουλή και ας γνωρίζει την κυβερνητική πλειοψηφία που τον στηρίζει.

Aρα, η σιγουριά του Αχιλλέα μοιάζει εξ αρχής υπερβολική. Κι ας έχουν στραβώσει με τον Σταύρο οι  περισσότερες ομάδες. Αλλά για να προχωρήσουν στην αντικατάστασή του, θα πρέπει να συμφωνήσουν οι δύο που κάνουν κουμάντο την ΕΠΟ, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Ο Μελισσανίδης και ο Σαββίδης. Ισως περισσότερο ο δεύτερος , μιας και είναι η σειρά του να εκλέξει πρόεδρο με βάση τη μοιρασιά που τους έκανε κάποτε ο Κοντονής.

Αλλά το τοπίο για τη διαδοχή του Μπαλτάκου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Οσο δεν ανοίγει τα χαρτιά του ο Γκαγκάτσης, τόσο να περιμένετε κάποια έκπληξη. Ακόμα και ο Μπέος που βγήκε και μίλησε με σιγουριά για το μέλλον του Μάνταλου, στην περίπτωση του Χρυσόστομου τον άκουσα κάπως διαλλακτικό. «Εάν αναλάβει το καλοκαίρι ο Μάκης Γκαγκάτσης, τότε θέλω να του ευχηθώ καλή τύχη», είπε ο Αχιλλέας. Προσέξτε: Εάν.

Τις προάλλες το θεωρούσε δεδομένο ότι ο Μάκης θα διαδεχόταν τον Μπαλτάκο. Σας έχω ενημερώσει σχετικώς. Μη σας πω ότι αυτή την περίοδο έχει περισσότερες πιθανότητες για να επιστρέψει στην ΕΠΟ ο Γραμμένος. Ναι, ο Ευάγγελος. Σαφώς πιο έμπειρος σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του. Με Γραμμένο ο ΠΑΟΚ δεν έχανε τελικό. Λάθος; Οχι ότι έπαιζε μπάλα ο άνθρωπος, αλλά ήταν κι αυτό ένα επιχείρημα που έφτασε μέχρι το Ροστόφ.

Ας περιμένουμε, λοιπόν, πρώτα να δούμε ποιος θα πάρει το χρίσμα της προεδρίας από τον Ιβάν και έπειτα βλέπουμε και για την ΚΕΔ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News