ΠΑΟΚ Παρασκήνιο: Ο «πονοκέφαλος» με τον Μεϊτέ και γιατί έχει ξενερώσει ο Γάλλος

Ποιο σκηνικό τον ξενέρωσε – Γράφει «ο τρελός… του χωριού».

Σε πολλά ματς, ενίοτε και σε ντέρμπι, ο Μεϊτέ αποδείχθηκε κομβικός για τον ΠΑΟΚ. Είτε τον χρησιμοποίησε ο Λουτσέσκου ως δίδυμο με τον Οζντόεφ, είτε με τον Σβαμπ, ο Γάλλος από την… Ακτή Ελεφαντοστού, έδεσε και έπεισε ότι αξίζει να επενδύσει ο Σαββίδης στην απόκτησή του.

Έλα, όμως, που υπάρχουν δύο αγκάθια. Από τη μία τα 4 εκατ. ευρώ της ρήτρας στη συμφωνία με την Μπενφίκα, από την άλλη τα 2 εκατ. ευρώ των ετήσιων αποδοχών που έχει ο παίχτουρας.

Η στάση του Σαββίδη και το περιστατικό που ξενέρωσε τον Γάλλο

Ο Ιβάν δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει τόσα χρήματα, για έναν παίκτη χωρίς μεταπωλητική αξία. Σε μία τριετία, ο Μεϊτέ θα κοστίσει 10 εκατ. ευρώ και το αφεντικό τα θεωρεί υπερβολικά. Βάζει ως επιχείρημα και τις αναταράξεις στα αποδυτήρια.

Μόνο που με την πάροδο του χρόνου, τα αγκάθια αυξήθηκαν. Ο Γάλλος είναι ένας παίκτης που θέλει να νιώθει απαραίτητος και απαιτεί σεβασμό. Εκείνο το περιστατικό με την επίσκεψη των οπαδών, μετά την ήττα από τον Άρη όχι μόνο τον πάγωσε, αλλά τον ξενέρωσε.

Από τότε, εντελώς συμπτωματικά, κάποιος που φέρεται να ενεργεί ως εκπρόσωπός του, άρχισε να προτείνει τον Μεϊτέ και σε άλλες ομάδες. Ακόμα και εντός ελληνικών συνόρων. Αν γίνεται εν γνώσει του παίκτη όλο αυτό το νταλαβέρι, δεν το έχω πληροφορηθεί ακόμα.

Ξέρω, όμως, με βεβαιότητα ότι σε τουλάχιστον δύο ομάδες άναψαν τα λαμπάκια στις μεταγραφικές κεραίες και άρχισαν να ψάχνουν τις πλήρεις λεπτομέρειες στο τριπλό συμβόλαιο μεταξύ Μπενφίκα, ΠΑΟΚ και Μεϊτέ! Μύλος, δηλαδή, η δουλειά!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News