Μπρινιόλι Παρασκήνιο: Τι γίνεται με τον «εξαφανισμένο» Ιταλό τερματοφύλακα - Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του

Μπρινιόλι Παρασκήνιο: Τι γίνεται με τον «εξαφανισμένο» Ιταλό τερματοφύλακα - Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι από κορυφαίος τερματοφύλακας στη Super League με τον Παναθηναϊκό έμεινε στα… αζήτητα στο Κορωπί και έχει ενδιαφέρον ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι το καλοκαίρι του 2021 άφησε την Ιταλία και την Έμπολι για να πάει στον Παναθηναϊκό μετά από εισήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Και όσο ξαφνικά μπήκε στην ζωή των πρασίνων, άλλο τόσο ξαφνικά έφυγε από αυτήν.

Για την ακρίβεια δεν ήταν τόσο ξαφνικά για τους καλά γνωρίζοντες τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό. Ο Μπρινιόλι ήθελε ένα ακόμα μεγάλο συμβόλαιο αφού λήγει το ισχύον. Δεν τα βρήκαν, οι μάνατζερ του, στο «τριφύλλι» και κάπου εκεί άρχισαν τα… ιταλικά κόλπα.

Από τον Ιανουάριο τέθηκε στο… ψυγείο κάνοντας μόνος του προπονήσεις στο Κορωπί. Κάτι που πρέπει να κάνει βάση του συμβολαίου του και των υποχρεώσεων που έχει με την ομάδα.

Το θέμα έχει να κάνει με το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπρινιόλι. Ο 32χρονος τερματοφύλακας μπορεί να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του. Θα μπορούσε να το κάνει από τον Ιανουάριο, όπως του δίνεται το δικαίωμα αφού είναι στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. Δεν το έχει κάνει παρά το γεγονός πως έχει προτάσεις από ομάδες της πατρίδας του.

Οι κακές γλώσσες λένε πως δεν έχει γίνει κάτι γνωστό για το μέλλον του γιατί ετοιμάζεται για μια κίνηση, που δεν θα ήθελε, καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές, να γίνει γνωστή πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

Αυτό δείχνει πως μάλλον έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα της Super League. Οι φήμες, που υπάρχουν μήνες τώρα, έχουν να κάνουν με την ΑΕΚ. Η οποία είχε έρθει σε επαφή μαζί του. Ο ίδιος δεν μιλάει γι’ αυτό σε φίλους του για να μην υπάρξει καμία απρόσμενη επιβεβαίωση.

Έχει ενφιαφέρον λοιπόν το που θα πάει τελικά ο Μπρινιόλι. Λίγη υπομονή ακόμα και στο τέλος του μήνα θα γίνει γνωστή η επόμενη ομάδα του…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News