Θόδωρος Καρυπίδης: Εκπροσωπεί τον Αρη χωρίς να φαίνεται επισήμως πουθενά!

Η ιστορία του Θόδωρου Καρυπίδη, που μας έκανε διεθνώς ρεζίλι με την άνανδρη επίθεση στη Φραπάρ και ο οποίος ελέγχει τον Αρη χωρίς να φαίνεται επισήμως πουθενά(!) υπό την ανοχή ενός συλλόγου που τείνει να γίνει έρμαιό του.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης πρωταγωνίστησε στην άνανδρη επίθεση εναντίον της διαιτητή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας, Στεφανί Φραπάρ, σε μια εικόνα που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Η εφημερίδα «Equipe» ανέφερε πως η Φραπάρ δέχθηκε επίθεση από τον «πρόεδρο του Αρη». Αντε τώρα να εξηγήσεις στους Γάλλους τώρα, ποια είναι η ιδιότητα του Θόδωρου Καρυπίδη στον Αρη. Τι να τους πεις να γράψουν; Ο «ισχυρός άνδρας»;

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει να παρελθόν που τον έχει οδηγήσει να… κρύβεται πίσω από άλλα πρόσωπα, στα οποία παραχωρεί δικαιώματα υπογραφής και εκείνος δεν φαίνεται, επισήμως, πουθενά. Την ίδια στιγμή, κινείται εκπροσωπώντας τον Αρη, ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο, το οποίο μικραίνει συνεχώς με τις πράξεις τους.

Ως επιχειρηματίας, άρχισε να αυτοπροβάλλεται ως «market leader της εγχώριας αγοράς» μέσω της εταιρίας με παλέτες, ποντάροντας στο κενό που υπήρχε.  Στη χρήση του 2015 ο τζίρος της «Karipidis Pallets» είχε εκτοξευθεί στα 37,9 εκατ. ευρώ (με τελικό αποτέλεσμα κέρδη 459.543 ευρώ), έναντι 19,76 εκατ. ευρώ το 2014, δηλαδή ήταν αυξημένος κατά 91,77% μέσα σε έναν χρόνο.

Το 2021, ο κύκλος εργασιών έχει καταρρεύσει στις μόλις 326.342 ευρώ από 4,3 εκατ. ευρώ το 2020 με τα καθαρά (μετά φόρων) αποτελέσματα να διαμορφώνονται σε ζημίες 821.057 ευρώ, έναντι κερδών 281.505 ευρώ την προηγούμενη χρονιά και με τα «αποτελέσματα εις νέο» να δείχνουν συσσωρευμένες ζημίες ύψους 5,8 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, οι υποχρεώσεις βρίσκονται στα 34,77 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 13,7 εκατ. ευρώ είναι τραπεζικά δάνεια. Η «Karipidis Pallets» έτυχε το καλοκαίρι του 2019 και της ευνοϊκής ρύθμισης των ουκ ολίγων οφειλών της προς τον Δήμο της Νάουσας. Η εμπλοκή του με τα Σούπερ Μάρκερ Αρβανιτίδη αποτελούν ένα ακόμα μελανό σημείο καθώς στο πέρασμά του, ο Καρυπίδης άφησε απλήρωτους υπαλλήλους και ανθρώπους να φτάνουν στα πρόθυρα της απόπειρας αυτοκτονίας λόγω της οικονομικής θέσης στην οποία είχαν περιέλθει.

Στον Αρη, ο Θόδωρος Καρυπίδης αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας, την οδηγεί στην επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Τα τελευταία χρόνια, έχει την ιδιότητα του «ισχυρού άνδρα», μια ταμπέλα την οποία έχει κολλήσει καθώς έχει βρει τρόπο να εκπροσωπεί τον Αρη, να είναι «ο Αρης» και ταυτόχρονα να μην φαίνεται επισήμως πουθενά.

Μάλλον, όχι και πουθενά. Φαίνεται στο βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου, να κάνει του στην Φραπάρ. Ο Θόδωρος Καρυπίδης δε θα έπρεπε να έχει καμία σχέση με τον Αρη, έχοντας βάλει άλλους αντ’ αυτού να φαίνονται. Και όλα αυτά, υπο την ανοχή του κόσμου του Αρη, που βλέπει την ομάδα του να στιγματίζεται από τις συμπεριφορές ενός ανθρώπου που θέλει να φαίνεται παντού αλλά να μην έχει τίποτα στο όνομά του…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News