ΑΕΚ Παρασκήνιο: Οι πωλήσεις κάτι δείχνουν

Η συζήτηση για την απομάκρυνση του Γιαννάκη και τα σενάρια για την αλλαγή ιδιοκτησιαξκού καθεστώτος στην ΠΑΕ

Eχει μπερδευτεί πλήρως η δημοσιογραφική κι η παραγοντική πιάτσα απ’ όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ. Ξαφνικά, προέκυψαν μεταγραφικά σενάρια για όλους τους παίκτες. Aλλοι δεν πωλούνται κατά την ΠΑΕ, κάποιοι δεν δίνονται με τις τωρινές προσφορές, άρα περιμένουν βελτιωμένες προτάσεις κι ορισμένοι βρίσκονται ήδη στην πόρτα εξόδου, όπως ανέφερε και το αδερφάκι της εφημερίδας, το sportday.gr.

Πολλά είναι, λοιπόν, τα ερωτήματα κι η αγωνία των οπαδών έχει φτάσει στο κατακόρυφο. Η εμφάνιση
του Ηλιόπουλου στο προσκήνιο δεν άρεσε ιδιαίτερα στον κόσμο. Ακόμα και το επίθετο τούς θυμίζει
διάφορες καταστάσεις σε Νάξο, Μαρούσι, Νέο Κόσμο. Eστω κι αν μιλάμε για άλλον Ηλιόπουλο, οι
οργανωμένοι δεν ξεχνούν.

Αλλά αφήνω τα οπαδικά στην άκρη. Οι απανωτές προτάσεις για όλους τους παίκτες, μοιάζουν ως μία βεβαιότητα της μανατζερικής πιάτσας ότι το αφεντικό ξεπουλάει. Το κάνει μόνο με τους παίκτες ή και με την ΠΑΕ; Είναι εύλογη η απορία διότι κάποιοι τη συνδέουν με τις εισηγήσεις που δέχτηκε ο Μελισσανίδης κι από ΑΕΚτζήδες και από πολιτικούς να αποπέμψει από δίπλα του τον Γιαννάκη. Oχι επειδή κινείται στο παρασκήνιο, αλλά διότι θεωρούν πολλοί ότι ο Παπαδόπουλος βλάπτει σοβαρά την ΑΕΚ. Eτσι, θεωρούν παραδοσιακά στελέχη της «Eνωσης» και φρόντισαν να φτάσει η γνώμη τους και στον «Μελισσάν».

Oλη αυτή η κατάσταση θυμίζει άλλες εποχές. Σαν την περίοδο που ο Δημητρός πήγαινε δεξιά κι αριστερά κι αναζητούσε μπροστινούς για να τους πουλήσει τις μετοχές εν αγνοία του Καρρά, ώστε να γίνει απόλυτο αφεντικό με νέο συμπαίκτη και φυσικά με κέρδος. Ή σαν την εποχή που επιχείρησε να πάρει την ΠΑΕ απ’ τον Λέβι χωρίς την εγγυητική που είχε δεσμευτεί να καταθέσει. Εκείνες τις εποχές θυμίζει η ΑΕΚ και ψάχνω τον επόμενο… Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Η εμφάνιση του Ηλιόπουλου στο προσκήνιο δεν άρεσε ιδιαίτερα στον κόσμο

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News