Βρούτσης: Η έκπληξη στον ανασχηματισμό

Ο «τρελός… του χωριού» γράφει για τον Κυκλαδίτη που παρέμεινε Υπουργός Αθλητισμού κόντρα στα προγνωστικά και στα μηνύματα που εστάλησαν στο Μαξίμου.

Αν δεν υπήρχε η χθεσινή δήλωση του Γκαγκάτση με τα καλά λόγια για τον Βρούτση, η έκπληξη απ’ την παραμονή του Γιάννη στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού θα ισοδυναμούσε με κατάκτηση του Euro απ’ τη… Γεωργία. Εντάξει, υπερβάλλω λίγο, αλλά όπως σας ανέφερα και τις προάλλες, το μόνο ξεκάθαρο στήριγμα για τον Βρούτση προήλθε απ’ τον Ηλιόπουλο. Αν έχει ο Μάριος τέτοια παρεμβατικότητα στο Μαξίμου, ο Γιάννης δεν πρέπει να φοβάται το παραμικρό. Θα μείνει αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, μέχρι να δύσει ο… Μητσοτάκης.

Οπως, όμως, προανέφερα, καλά λόγια είπε για τον Γιάννη κι ο Χρυσόστομος. Σε βαθμό που ξαφνιάστηκε κόσμος και κοσμάκης στον ΠΑΟΚ. Κυρίως σε επίπεδο Ερασιτέχνη. Δεν είχαν και την καλύτερη άποψη για τον Βρούτση πέριξ της Τούμπας. Οπως δεν άκουγα καλά λόγια και στον Πειραιά. Αναφέρομαι στις δύο απ’ τις τέσσερις μεγάλες ομάδες.

Για την ΑΕΚ, ξέραμε ότι σε ποδοσφαιρικό επίπεδο στήριζε τον Βρούτση, αλλά στο μπάσκετ είχαν καλά λόγια και για τον Αυγενάκη, μιας και με τον Λευτέρη απέκτησε η ομάδα δικό της γήπεδο και τις προϋποθέσεις να γίνει αυτάρκης.

Οσο για τον Παναθηναϊκό, μπερδεύονταν κι εδώ τα πράγματα. Στο μπάσκετ, για παράδειγμα, δεν έκανε ούτε κρύο-ούτε ζέστη ο Βρούτσης. Αλλά απ’ τη στιγμή που ο Γιάννης μπήκε στο στόχαστρο του Λιόλιου, στην ΚΑΕ άρχισαν να σκέφτονται με τη λογική «ο εχθρός του εχθρού μου, φίλος μου».

Επί της ουσίας, λοιπόν, η παραμονή του Βρούτση συνιστά έκπληξη. Οπότε περιμένουμε να δούμε αν θα αξιοποιήσει ο αναπληρωτής υπουργός τη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε ή θα την πετάξει κι αυτή όπως την πρώτη.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News