Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Αυτή είναι η πρόταση στον Γιαννούλη!

Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Η πρόταση στον Γιαννούλη και η απάντηση

Ο Παναθηναϊκός τα έδωσε όλα για τον Δημήτρη Γιαννούλη σε μια εξαρετικά δύσκολη περίπτωση με ελάχιστες πιθανότητες να έχει θετική έκβαση

Ο Παναθηναϊκός έχει ρίξει το βάρος στις μεταγραφές και στην περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη. Αρέσει πολύ, είναι ελεύθερος και είχε δείξει ενδιαφέρον και η ΑΕΚ.

Στην πιάτσα των μάνατζερ λένε πως ο Παναθηναϊκός έχει κάνει στον Δημήτρη Γιαννούλη μια σούπερ πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα, σε ότι αφορά έναν Έλληνα δεξιό μπακ.

Με βάση τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί η πρόταση των πρασίνων αφορά κλειστό συνβόλαιο τριών χρόνων. Οι ετήσιες απολαβές λέγεται πως ξεπερνούν το 1.5 εκατ. ευρώ ενώ περιλαμβάνει και μπόνους. Ηγεμονικό συμβόλαιο από αυτά που προσφέρονται συνήθως σε επιθετικούς και εξτρέμ!

Βέβαια ο Δημήτρης Γιαννούλης μιλάει με ομάδες από Αγγλία και Γερμανία και προτεραιότητα του είναι να μείνει στο εξωυερικό. “Έχτισε” καλό βιογραφικό με την παρουσία του στη Νόριτς και το δύσκολο πρωτάθλημα της Championship Αγγλίας, ενώ είναι και διεθνής, κάτι που βοηθάει να βρει μια πρόταση που να τον ικανοποιεί.

Στην παρούσα φάση ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κάτω στην ιεραρχία στο μυαλό του διεθνή αμυντικού. Αν θα αλλάξουν τα πράγματα κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει. Πάντως η πλευρά Γιαννούλη είναι κολακευμένη με τον τρόπο που ο Παναθηναϊκός έκανε την προσέγγιση και φυσικά για την πρόταση που έκανε!

Όσο για την απάντηση του δεν αποκλείεται να πάει για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Οι “πράσινοι” είναι διατεθειμένοι να περιμένουν λίγο ακόμα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News