ΕΠΟ Παρασκήνιο: Οργή υπαλλήλων για τον Φιλιππούση

Τι καταλογίζουν τα στελέχη της ΕΠΟ στον CEO και στους στενούς συνεργάτες του στην ευθεία για τις εκλογές και την αλλαγή διοίκησης. Αποκαλύπτει «ο τρελός… του χωριού».

Τι ήταν να γράψω χθες για τη διαγραφή του Αυγενάκη και τα χαμόγελα που φώτισαν τα πρόσωπα πολλών παραγόντων; Αρχισαν πολλοί να ψάχνονται για τι μπορεί να αλλάξει μετά τη δυσάρεστη εξέλιξη για τον φίλο μου τον Λευτέρη. Κάπου, λοιπόν, πήρε το μάτι μου ότι επισπεύδεται, πλέον, η διαδικασία γι’ αλλαγή του νόμου με τα όρια ηλικίας. Οχι επειδή το σκέφτηκαν κάποιοι στην κυβέρνηση, αλλά διότι άρχισαν να φτάνουν τα μηνύματα από παράγοντες που ενδιαφέρονται να καταργηθεί ο περιορισμός που επιβλήθηκε απ’ τον νόμο του Αυγενάκη και πολιτικά κινούνται στον χώρο της σημερινής κυβέρνησης.

Μόνο στην ΕΠΟ δεν υπάρχουν χαμόγελα. Αντίθετα, οι γκρίνιες είναι ολοένα και περισσότερες. Είναι ενδεικτική μία φράση που άκουσα ενώ καθόμουν στο καφενείο απέναντι απ’ το πάρκο. «Εγώ δεν θα κάτσω να με προσβάλλουν όπως ο φουκαράς ο υπάλληλος στο αεροδρόμιο. Εγώ θα τον αρπάξω
την επόμενη φορά», έλεγε ο τύπος που έμαθα ότι εργάζεται στην ομοσπονδία. Με ποιον τα είχε; Με τον Φιλιππούση κι έναν απ’ τους συνεργάτες του.

Σύμφωνα με όσα λένε οι υπάλληλοι μεταξύ τους, ο CEO της ΕΠΟ κι οι κολλητοί του έχουν ξεφύγει το τελευταίο διάστημα. Συμπεριφέρονται λες και βρίσκονται στο μαγαζί τους. Στην επιχείρησή τους. «Βγάζουν απωθημένα επειδή θα φύγουν και νομίζουν ότι είμαστε υπηρέτες τους», συμφώνησε με τον… προλαλήσαντα, που λένε οι γραμματιζούμενοι, ένας άλλος απ’ το τραπέζι με τα τσίπουρα. Ομολογώ ότι δεν το ‘χα στον Τζακ να το παίζει αφεντικό. Να κάνει τον σκληρό. Οπότε δεν έδωσα και μεγάλη σημασία σε όσα του καταλογίζουν. Πώς να φανταστείς έναν καλόγηρο να βάζει φωνές και να προσβάλλει; Δεν αναφέρομαι σε μοναχό, αλλά στο έπιπλο. Διότι μέχρι την εμφάνιση του Κοντονή και την εμπλοκή του Γιαννάκη, μόνο ως καλόγηρος χρησίμευε ο Φιλιππούσης. Κρατάω, πάντως, την οργή των υπαλλήλων. Αυτή δεν αμφισβητείται.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News