ΑΕΚ ΕΠΟ Παρασκήνιο: Διάλυση με ένταση

ΑΕΚ: Πίκρα οπαδών για τα 100α γενέθλια χωρίς τρόπαιο – «Μελισσανίδη απέτυχες μέχρι και με το αερόστατο»

Τα ορφανά του Δ. Μελισσανίδη στο μπλοκ του νότου επιδίδονται καθημερινά σε συγκρούσεις για την απόδοση ευθυνών. Εξηγεί ο «τρελός… του χωριού»

Προκάλεσε αίσθηση στην ΕΠΟ η χθεσινή αποκάλυψη για τα πυρά που ρίχνουν οι υπάλληλοι προς τον Φιλιππούση και τους κολλητούς του. Όπως έλεγε μια ψυχή, ο Ιάκωβος έβριζε την αφεντιά μου, κάποιους υπαλλήλους, τον κατάσκοπο και όποιον άλλον θεωρούσε υπεύθυνο για το θέμα. Αλλά δεν τον παρεξηγώ.

Ο άνθρωπος βρίσκεται στη διαδικασία ετοιμασίας των αποσκευών για το Παρίσι. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα πάει ως υπαρχηγός της ελληνικής αποστολής. Δεν μπορούμε εμείς να του χαλάμε τα σχέδια για το ονειρικό 15νθήμερο. Ποιος ξέρει πότε θα του παρουσιαστεί παρόμοια ευκαιρία στο μέλλον;

Κάπως έτσι σκέφτονται και τα ορφανά του Μελισσανίδη και του Παπαδόπουλου στις ποδοσφαιρικές ενώσεις. Οι παράγοντες που αποτελούσαν τα εξαπτέρυγα του γερασμένου “Τίγρη” και του Γιαννάκη. Πού θα ξαναβρούν την ευκαιρία να ζήσουν τις καταστάσεις της προηγούμενης 4ετίας; Με τα γούστα, τα οδοιπορικά, τις δουλειές που έκαναν από τη στιγμή που εμφανίζονταν ως εκλεκτοί του καθεστώτος… Επειδή αντιλαμβάνονται ότι τα μεγαλεία πέρασαν ανεπιστρεπτί, τα παλικάρια έχουν επιδοθεί σε μία προσπάθεια για απόδοση των ευθυνών που έφεραν την ολική ανατροπή στην ΕΠΟ.

Μόνο που όπως λέει και ο λαός, τη νίκη πολλοί αγάπησαν, την ήττα ουδείς. Οπότε ο ένας επιρρίπτει τις ευθύνες στον άλλον, οι μισοί στον Γιαννάκη και οι άλλοι στον Μελισσάν. Λένε ότι ο Μήτσος τους άδειασε πλήρως και τους παράτησε ξεζουμισμένους χωρίς να νοιαστεί για το παραγοντικό μέλλον τους. Η  ανταλλαγή γαλλικών είναι καθημερινό φαινόμενο και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, στοιχηματίζουν ότι δεν θα αργήσει η μέρα, που κάποιοι θα πιαστούν στα χέρια. Ρε, τι κάνει η απώλεια του ελέγχου στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου… Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News