Χατζηστραβός Παρασκήνιο: Περιζήτητος στη Super League - Κοιτάει προς εξωτερικό

Ο Ζήσης Χατζηστραβός διανύει μια σούπερ σεζόν με τον Πανσερραϊκό και βρίσκεται προς τη λήξη του συμβολαίου του με αποτέλεσμα να δέχθηκε πολλές κρούσεις
Ο Ζήσης Χατζηστραβός είναι μαζί με τον Χέφτε Μπετανκόρ δύο εκ των κορυφαίων παικτών του Πανσερραϊκου έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις.
Το θέμα είναι πως ο Χατζηστραβός θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι καθώς λήγει το συμβόλαιο του με τον Πανσερραϊκό, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να τον δελεάσει να υπογράψει ένα νέο.
Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον ΠΑΟΚ, ο οποίος εξετάζει το ενδεχόμενο να τον φέρει πίσω. Βέβαια τελευταία μίλησε μαζί του ο Πάμπλο Γκαρσία για να τον φέρει στον Ατρόμητο. Ο Χατζηστραβός οφείλει πολλά στον Ουρουγουανός, καθώς αυτός πίστεψε στο ταλέντο του και τον ανέδειξε.
Βέβαια ο ίδιος έχει βάλει στο μυαλό του και το εξωτερικό, με το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί να τον έχει προτείνει σε ομάδες της Ολλανδίας και του Βελγίου, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.
Για την περίπτωση του έχει ενδιαφερθεί και ο Άρης, αλλά δύσκολα θα πει το ναι ο Χατζηστραβός με το… παρελθόν που έχει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός Μπρούνο: «Έσκαβε» συνεχώς ώσπου... έπεσε σε διαμάντι
- Super League: Ορίστηκαν οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής των play-outs
- Super League: Το ημιαυτόματο οφσάιντ και το goal-line tecnology... ήρθαν για να μείνουν!
- Super League: Η βαθμολογία των πλέι άουτ μετά την 3η αγωνιστική
- Πανσερραϊκός-Καλλιθέα 3-1: Θεμέλια παραμονής!