ΑΕΚ Παρασκήνιο: Κρίσιμη συνάντηση με τον Πινέδα
Με την αποχώρηση του Αλμέιδα από την ΑΕΚ, αποχώρησε κι ένα… κομμάτι του Πινέδα, ο οποίος είχε τάσεις φυγής και τώρα αυτές φούντωσαν, με τη διοίκηση να ενεργοποιήθηκε..
Ο Ματίας Αλμέιδα είχε ιδιαίτερη σχέση με κάποιους παίκτες της ΑΕΚ κι ένας από αυτούς είναι ο Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός «αναστήθηκε» στην Ευρώπη, με την μετακίνηση του στην Ένωση.
Η ΑΕΚ έδωσε κοντά στα 7 εκατ. ευρώ στη Θέλτα, το καλοκαίρι του 2023 για να αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή τον Πινέδα, ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην ομάδα του Αλμέιδα εκείνης της σεζόν, όπου ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του νταμπλ.
Βέβαια τώρα δεν υπάρχει Αλμέιδα στην ΑΕΚ, ενώ ο Πινέδα από πέρσι είχε τάσεις φυγής. Με την αποχώρηση του Αργεντινού αυτές φούντωσαν ξανά.
Ο Χαβιέρ Ριμπάλτα, ωστόσο, έχει αναλάβει και αυτή την υπόθεση, με βάση και τα θέλω της διοίκησης. Υπήρξε συνάντηση με την πλευρά του Πινέδα για να ξεκαθαριστεί η σχέση τους, αλλά και να ηρεμήσει ο Μεξικανός άσος. Του έγινε γνωστό το πλάνο για τη νέα ΑΕΚ, αλλά τα πράγματα παραμένουν ρευστά. Και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να είναι ξανά ιδιαίτερο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αλμέιδα: Κοντά σε ομάδα από τα Εμιράτα, είπε όχι στην Μοντερέι
- ΑΕΚ: 88 λέξεις και.. έξω απ' την πόρτα ο Αλμέιδα
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Όλα όσα έγιναν και έφεραν το «διαζύγιο» με τον Ματίας Αλμέιδα - Το αντίο του Αργεντινού στους παίκτες στην Τούμπα
- Αλμέιδα: «Ευχαριστώ Μελισσανίδη και Ηλιόπουλο, αλλά και εκείνους που δε γνωρίζετε - Η ιστορία θα συνεχιστεί»
- ΑΕΚ: Τέλος και επίσημα ο Ματίας Αλμέιδα
