Γιάννης Αλαφούζος: Του την έφερε ο... σύμμαχος!
«Δικαιολογίες» για γέλια και για κλάματα απ’ την «Ενωση», η οποία ακόμα μία φορά διασύρθηκε επικοινωνιακά για το φιάσκο με τον Κυριακόπουλο!
Ο «κλεισμένος» από τον Μάριο Ηλιόπουλο, Γιώργος Κυριακόπουλος, κατέληξε στον Παναθηναϊκό του «σύμμαχου» Γιάννη Αλαφούζου.
Ο Γιάννης Αλαφούζος, την… έφερε ξανά στον Μάριο Ηλιόπουλο. Ολη η Ελλάδα γνώριζε πως η ΑΕΚ ήθελε τον παίκτη και δεν τον πήρε καν τηλέφωνο να τον ενημερώσει έστω τυπικά! Εκλεισε τον Κυριακόπουλο με συνοπτικές διαδικασίες πίσω απ’ την πλάτη του και την… έφερε στον μοναδικό παράγοντα που ο «Super Mario» θεωρούσε σύμμαχό του. Βεβαίως κάτι τέτοιο ο Αλαφούζος δεν θα σκεφτόταν καν να το κάνει στον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αλαφούζος «άδειασε» τον «Super Mario». Το ίδιο ακριβώς είχε κάνει και στο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Αρχικά είχαν κάνει συμμαχία κι έψαχναν να βρουν ομάδες για να φτιάξουν μαζί πλατφόρμα (μοιράζοντας μάλιστα στα λόγια εκατομμύρια ευρώ δεξιά κι αριστερά) και στο τέλος ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού πήγε και μίλησε μόνος του με τη νέα κοινοπραξία, αφήνοντας ξεκρέμαστο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορείΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-0: «4Χ4» με Περέιρα... δημιουργό και εκτελεστή!
- Μεντιλίμπαρ: «Εχετε την εντύπωση ότι όποιος δε βάζει γκολ δεν παίζει, ενώ δεν ισχύει αυτό»
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Ορίστηκε η προσωρινή διοίκηση
- League Phase Κυπέλλου Ελλάδος: Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της Τετάρτης και τα κριτήρια της ισοβαθμίας
- Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Παναθηναϊκό Στάδιο η παράδοση στην Επιτροπή «Μιλάνο-Κόρτινα 2026»
