Παναθηναϊκός: Η εξήγηση και τα παράπονα για Πελίστρι
Οι ενέργειες που έκανε ο Παναθηναϊκός
Στο περιθώριο της παρουσίασης των Κορόνα και Κοτσόλη, ο νέος αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο θέμα με τον Φακούντο Πελίστρι και τον νέο του τραυματισμό.
Ο Στέφανος Κοτσόλης τόνισε ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε για να προασπίσει τα συμφέροντά του ενημερώνοντας την Εθνική Ουρουγουάης.
«Εγώ τότε ήμουν μόλις μια μέρα στην ομάδα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε από νομικής πλευράς για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα του συλλόγου. Και με την επιστροφή του, στείλαμε ξανά επιστολή, παραπονούμενοι για τη διαχείριση που είχε, αφού επέστρεψε με τραυματισμό», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Κάθε νόμιμο δικαίωμα που είχε, ο σύλλογος το εξάσκησε. Σαν σύλλογος στείλαμε όλο το ιατρικό ιστορικό του Πελίστρι, τι πρόγραμμα ακολούθησε, πόσο έτοιμος ν’ αγωνιστεί στα φιλικά ματς».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-0: «4Χ4» με Περέιρα... δημιουργό και εκτελεστή!
- Μεντιλίμπαρ: «Εχετε την εντύπωση ότι όποιος δε βάζει γκολ δεν παίζει, ενώ δεν ισχύει αυτό»
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Ορίστηκε η προσωρινή διοίκηση
- League Phase Κυπέλλου Ελλάδος: Η βαθμολογία μετά τα παιχνίδια της Τετάρτης και τα κριτήρια της ισοβαθμίας
- Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Παναθηναϊκό Στάδιο η παράδοση στην Επιτροπή «Μιλάνο-Κόρτινα 2026»
