Στεφάν Λανουά: Δεν... νιώθει! Όρισε Κουμπαράκη και Ευαγγέλου στο Κύπελλο!
Ο Γάλλος μάλλον ζει στο δικό του κόσμο!
Ο Στεφάν Λανουά το… χαβά του. Παρά τη γενική κατακραυγή, πήγε και όρισε στους αγώνες των πλέι οφ του Κυπέλλου Betsson τους Κουμπαράκη (Κυκλάδων), Ευαγγέλου (Αθηνών).
Συγκεκριμένα, ο Κουμπαράκης επιλέχθηκε VAR στο παιχνίδι της Τρίτης (6/1) Αρης-Παναιτωλικός, ενώ ο Ευαγγέλου θα έχει τον ίδιο ρόλο στο ματς ΟΦΗ-Αστέρας που γίνεται μια μέρα αργότερα (Τετάρτη, 7/1).
Θυμίζουμε ότι οι Κουμπαράκης, Ευαγγέλου δεν έδωσαν πεντακαθαρο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Κηφισιά για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο πρώτος ήταν VAR και έκλεισε τα μάτια σε ξεκάθαρη παράβαση, ενώ εκτός των άλλων ο Ευαγγέλου ανέχθηκε τη δυσφήμιση του ποδοσφαίρου από τον τερματοφύλακα και άλλους παίκτες της Κηφισιάς με καθυστερήσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Στο 11-0 το σερί - Πότε έχασε για τελευταία φορά από τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που κατεβάζει από το ΟΑΚΑ το λάβαρο του Ντέγιαν Μποντιρόγκα
- Ολυμπιακός: Τι αποκάλυψε για Ποντένσε ο Μεντιλίμπαρ πριν τον ΠΑΟΚ
- ΠΑΟΚ: Ο Γερεμέγεφ, το κάτι σαν πέναλτι και το θαυμαστό ποσοστό ευστοχίας
- Λούκα Γιόβιτς: Οι σέξι πόζες της γυναίκας του, Σοφία Μιλόσεβιτς
