Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Ο βιαστικός Τετέ και ο λόγος που δεν ανακοινώνεται η πώλησή του
Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί το ντιλ με τη Γκρέμιο. Τα χρήματα της συμφωνίας και το ποσοστό μεταπώλησης.
Ο Τετέ βιάστηκε να πει το «αντίο» στον Παναθηναϊκό και στον κόσμο του, χωρίς φυσικά να αναφέρει τίποτα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ωστόσο η πώλησή του στη Γκρέμιο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.
Ο λόγος είναι οι τυπικές λεπτομέρειες, δηλαδή τα ιατρικά τεστ, που θα περάσει ο Βραζιλιάνος για να γίνουν στη συνέχεια οι σχετικές ανακοινώσεις.
Την προσεχή Δευτέρα ο Τετέ θα πάει στα γραφεία της Γκρέμιο και εφόσον όλα πάνε καλά, στη συνέχεια θα επισημοποιηθεί η μετακίνησή του. Το τελικό ποσό του ντιλ θα φτάσει πάνω από τα 7 εκατ. ευρώ, ενώ οι «πράσινοι» θα κρατήσουν ποσοστό μεταπώλησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό θα είναι 20-25%.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ο Κουϊαμπάνο και τα «δίχτυα» στη Βραζιλία
- Ολυμπιακός: Νέα ομάδα έδειξε ενδιαφέρον για Ελ Καμπί - Τι λένε στο Μαρόκο για το μέλλον του
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Αποκαλύψεις της Ole για Σαντίνο Αντίνο
- Ατλέτικο - Ρεάλ: Το απίθανο thrash talking του Σιμεόνε με τον Βινίσιους (vid)
- Survivor: Πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής που έχει παίξει σε Ολυμπιακό, Άρη μπαίνει στο παιχνίδι επιβίωσης (vid)
