Παναθηναϊκός: Ξέμεινε με έναν επιθετικό για τη Ρόμα - Πιθανό το αντίο του Σφιντέρσκι
Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πολύ σύντομα εξελίξεις με τον Πολωνό επιθετικό.
Ο Κάρολ Σφιντέρσκι συμπλήρωσε κάρτες με την κίτρινη που δέχθηκε στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φερεντσβάρος και θα απουσιάσει από τον αγώνα με τη Ρόμα, την επόμενη Πέμπτη, στο ΟΑΚΑ, για την τελευταία αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Αυτό σημαίνει ότι ο Ράφα Μπενίτεθ θα έχει μοναδικό διαθέσιμο φορ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τον Μίλος Πάντοβιτς, αφού ο Ντέσερς είναι τραυματίας και ο Τετέι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.
Επίσης, επειδή οι εξελίξεις τρέχουν, είναι πολύ πιθανό το ματς στη Βουδαπέστη να ήταν το τελευταίο του Πολωνού επιθετικού με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Όπως έχουμε γράψει, ο Σφιντέρσκι είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις. Οι «πράσινοι» έχουν ήδη βγει στην αγορά για την απόκτηση επιθετικού για να τον αντικαταστήσει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Τούμπα
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- ΜακΚόλουμ: «Δεν είναι σωστό να μην βρεθεί στο Final Four ο Γιαννακόπουλος, είναι... σαν μπουνιά στο πρόσωπο»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
