Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Αναβάλλεται το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Τετέι
Ο «τρελός… του χωριού» γράφει πως διαμορφώνεται η κατάσταση με την ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού.
Αυτά μόνο στην Πανάθα μπορούν να συμβούν! Προσπερνώ το θετικό αποτέλεσμα στη Βουδαπέστη κόντρα στη Φερεντσβάρος και την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα και στέκομαι στον μεταγραφικό σχεδιασμό, που προαναγγέλλει τον διψήφιο αριθμό μεταγραφών στη διάρκεια του Ιανουαρίου.
Αν όντως φτάσουν ο Κοτσόλης κι ο Κορόνα τις 10 ή και τις 11 προσθήκες, θα δημιουργηθεί σοβαρό ζήτημα για τη λίστα που θα κληθεί να δηλώσει στην ΟΥΕΦΑ ο Μπενίτεθ. Με βάση όσα γνωρίζουμε ότι ισχύουν, κάθε ομάδα έχει τη δυνατότητα για τρεις αλλαγές.
Οπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, ο ένας παίκτης θα ’ναι ο Αντίνο. Ο Αργεντινός κόστισε πανάκριβα, έχει φιλοδοξίες κι αν έμενε εκτός, θα ξενέρωνε άμεσα.
Επειτα, όπως έχουν φανεί οι αδυναμίες, ο Μπενίτεθ χρειάζεται πάση θυσία έναν κεντρικό μέσο. Είτε αυτός είναι ο Κραλ είτε κάποιος άλλος, το κενό δείχνει τόσο μεγάλο, ώστε ο νέος χαφ να πιάσει τη δεύτερη θέση. Από κει και πέρα, μένει μόνο μία θέση.
Αμυντικά υπάρχουν ζητήματα κι ο Ράφα θέλει στόπερ από το… πάνω ράφι. Εχει ζητήσει και φορ. Υπάρχει κι ο Τσάβες, ο δεύτερος τερματοφύλακας στην ιεραρχία, πίσω απ’ τον Λαφόν. Ποιο είναι το συμπέρασμα; Οτι όπως εξελίσσονται τα πράγματα, ο Τετέι θα χρειαστεί να περιμένει επτά, οκτώ, ίσως και… 18 μήνες για το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του.
Δεν θεωρώ δεδομένη τη συμμετοχή της Πανάθας στις διεθνείς διοργανώσεις. Σκεφτείτε, λοιπόν, να πανηγυρίζουν ότι απέκτησαν δύο διεθνείς επιθετικούς και να τους αφήνουν εκτός Ευρώπης!
Δεν είναι μόνο ο Ανδρέας. Είναι κι ο Παντελίδης! Αραγε, θέλει και τα κάνει όλα αυτά ο τζάμπα Ζαν ή τόσο του κόβει; Εκτός αν πάρουν και φορ απ’ το… πάνω ράφι και στόπερ, αλλά τους αφήσουν εκτός για να δηλώσουν τον Τετέι και έτσι να με… διαψεύσουν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Σκεφτόμαστε να κάνουμε πολλές αλλαγές κόντρα στον Βόλο»
- Ολυμπιακός: Το παρασκήνιο πίσω από το «μπαμ» με τον Κόρι Τζόσεφ
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Μύρισε αίμα, θωρακίζεται με εμπειρία - Τι στοιχεία φέρνει ο Κόρι Τζόσεφ
- Μάρκο Νίκολιτς: «Δεν ξέρουμε τι... Αστέρα θα αντιμετωπίσουμε»
- Σιπιόνι: «Να νικήσουμε τον Βόλο για να πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο Άμστερνταμ»
