ΟΦΗ: Ο κόσμος αποθεώνει τον Κόντη
Πώς το σχολίασε ο προπονητής του ΟΦΗ
Ο ΟΦΗ νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και συνεχίζει την ανοδική του πορεία σε πρωτάθλημα, αλλά και κύπελλο, αφού διεκδικεί ξανά το εισιτήριο για τον τελικό.
Ο κόσμος του ΟΦΗ που βρέθηκε το Σάββατο στις εξέδρες του γηπέδου του Ατρόμητου, αποθέωσε τον Χρήστο Κόντη μετά το τέλος του αγώνα, αναγνωρίζοντας τη σπουδαία δουλειά που έχει κάνει την ομάδα και την τρομερή βελτίωση που παρουσιάζει.
Ο ίδιος ρωτήθηκε γι’ αυτό, στη συνέντευξη Τύπου και απάντησε: «Όχι δεν το περίμενα. Μπορεί να φαινόμαστε εμείς μπροστά όμως είμαστε μια ολόκληρη ομάδα που και εκείνοι κάνουν αθόρυβη δουλειά και στο τέλος της ημέρας, μαζί με τους παίκτες και την διάθεση που έχουν να προπονηθούν καλά με τα αποτελέσματα που έρχονται, κάποιο μερίδιο ευθύνης έχει και ο προπονητής. Εγώ χαίρομαι για τα αποτελέσματα, για την βελτίωση της ομάδας και το δικό μου κομμάτι μένει στην άκρη. Εγώ είμαι ένας προπονητής με φιλοδοξίες και πάντα έβαζα και βάζω υψηλούς στόχους. Για να είμαι εδώ, ένιωθα ότι ο ΟΦΗ έχει προοπτικές και μπορεί να κάνει περισσότερα. Στην πρώτη συνέντευξη που έδωσα, είχαμ πει πως πρώτος στόχος ήταν το 5-8 και ήμασταν μακρυά. Μπροστά μας έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και αρκετή δουλειά για να διατηρηθούμε εκεί. Είμαστε μια ομάδα που έχει διάθεση για δουλειά, βελτίωση και στο τέλος της ημέρας θα δούμε που θα φτάσουμε».
