Μάριος Ηλιόπουλος: Προκάλεσε γέλιο στην παρουσίαση του Ζαμπίδη για τον σούπερ αγώνα με τον Μέιγουεδερ
Ο Μάριος Ηλιόπουλος παραβρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Μάριος Ζαμπίδης για τον σούπερ αγώνα με τον διάσημο Αμερικανό πυγμάχο, Φλόιντ Μέιγουεδερ και σε κάποια στιγμή προκάλεσε το γέλιο στην αίθουσα.
Ο Μάριος Ηλιόπουλος έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τρίτη (10/03) ο Μιχάλης Ζαμπίδης με αφορμή τον σούπερ αγώνα με τον Φλόιντ Μέιγουεδερ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 27 Ιουνίου στο Telekom Center.
Η εταιρεία, SeaJets, του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι εκ των χορηγών του event. Κάποια στιγμή ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποκάλυψε ότι εάν κλωτσήσει ή χτυπήσει με το γόνατο τον Αμερικανό σούπερ σταρ των ρινγκ, τότε θα κληθεί να πληρώσει πέναλτι 2.000.000 δολαρίων.
Εκεί ο Μάριος Ηλιόπουλος πήρε τον λόγο και είπε απευθυνόμενος στον Iron Mike: «Στα πληρώνω εγώ», προκαλώντας γέλιο στους παρευρισκόμενους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
