Καραπαπάς για τον διαιτητή κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Επιλέγεται διαιτητής που έχει παράπονα σε τρία συνεχόμενα ντέρμπι ο Ολυμπιακός»
Ο Κώστας Καραπαπάς έκανε μία ανάρτηση στα social media, με την οποία εννόησε ότι υπάρχει παρασκήνιο στον ορισμό του διαιτητή Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (8/11, 21:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Κώστας Καραπαπάς δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του με τον ορισμό του διαιτητή, Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ, λέγοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολλά παράπονα στα τρία τελευταία ντέρμπι των δύο ομάδων που διεύθυνε.
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ άφησε… αιχμές στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ, τονίζοντας ότι ορίζεται ρέφερι για τον οποίον υπάρχουν έντονα αρνητικές κρητικές για τον τρόπο που προσεγγίζει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Ο Κώστας Καραπαπάς έγραψε στο instagram
«Στα ματς που νικά ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με αλάνθαστο διαιτητή, ο διαιτητής μένει εκτός ορισμών.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Σε ντέρμπι επιλέγεται από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ διαιτητής που έχει παράπονα σε τρία συνεχόμενα ντέρμπι με τον ίδιο διαιτητή ΜΟΝΟΝ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Τι δεν καταλαβαίνεις;».

Ο Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ επιστρέφει στην Ελλάδα για τέταρτη φορά, έχοντας διευθύνει στις τρεις προηγούμενες επισκέψεις του ισάριθμα ντέρμπι ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον «Δικέφαλο του Βορρά». Συγκεκριμένα, είχε σφυρίξει το περσινό παιχνίδι των playoffs στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 10 Μαΐου, που ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1, με τους Ροντινέι και Κωνσταντέλια να βρίσκουν δίχτυα.
Ο Ισπανός διαιτητής είχε οριστεί επίσης στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-0 στις 8 Μαρτίου 2026, αλλά και στο ντέρμπι της 1ης Δεκεμβρίου 2019, που έληξε ισόπαλο 1-1. Έτσι, στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις των δύο ομάδων υπό τη διαιτησία του, το αποτέλεσμα ήταν πάντα ισοπαλία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: «Ευχαριστημένος με Μπέιλι, Σα και Φορτούνη, σημαντικός ο βαθμός»
- ΑΕΚ: Η ώρα και η μέρα του επόμενου αγώνα στο Champions League
- Ολυμπιακός: Η μέρα και η ώρα της επόμενης ευρωπαϊκής αναμέτρησης
- Europa League Βαθμολογία: Πρώτος και περιμένει ο Ολυμπιακός!
- ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Όσμαν μετά τον τραυματισμό του
