Στοίχημα: Με την ισοπαλία στο Τουρκία - Σκωτία

Οι επιλογές του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου

Η Τουρκία φιλοξενεί την Σκωτία και επιλογή μας θα είναι η ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι κατέκτησαν την πρώτη θέση στο πρόσφατο Nations League και θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Εθνική μας ομάδα, τον Μάρτιο του 2024, για ένα εισιτήριο στο Euro.

Και η Σκωτία τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου της στο Nations League, αλλά στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Δεν έχει ηττηθεί στα τέσσερα τελευταία ματς και δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Σε άλλο σημερινό παιχνίδι η Αλβανία υποδέχεται στα Τίρανα την Ιταλία. Χωρίς νίκη στα εννιά τελευταία ματς που έχουν δώσει, παραμένουν οι γηπεδούχοι. Στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας έχουν τρεις ισοπαλίες και μια ήττα.

Οι Ιταλοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ομίλου τους στο Nations League και θα δώσουν το παρόν στην τελική φάση. Μεγάλο πλήγμα για την σκουάντρα ατζούρα η μη συμμετοχή στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μάλιστα για δεύτερη φορά.

Φαβορί είναι αναμφίβολα οι φιλοξενούμενοι, αλλά η Αλβανία δεν θα παραδοθεί. Με αλλαγές θα παρουσιαστούν οι δυο αντίπαλοι και καλύτερη επιλογή φαντάζει η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο.

20:00 ΤΟΥΡΚΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ  Χ (3.40)

21:45 ΑΛΒΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ  Χ ΗΜ. (2.30)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News