Στοίχημα: Και η Αργεντινή στους 16
Οι επιλογές του Σπύρου Νάσιου για το ντέρμπι του 3ου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου
Καλησπέρα και Καλή Τετάρτη σε όλους! Τα ματς του 3ου ομίλου είναι προγραμματισμένα για το βράδυ και με αυτά θα πορευτούμε στις σημερινές μας στοιχηματικές μας προτάσεις.
Στο ντέρμπι της ημέρας η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Πολωνία. Η ομάδα του Μέσι θέλει αποκλειστικά τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση, αν και υπάρχουν ελπίδες ακόμα και με την ισοπαλία, ανάλογα με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου.
Η Πολωνία με νίκη σφραγίζει την πρόκριση και την πρώτη θέση στον όμιλο. Με το βαθμό της ισοπαλίας περνάει στους «16», αλλά μπορεί να τερματίσει στη δεύτερη θέση. Ακόμα και με ήττα, αν στο άλλο ματς νικήσει το Μεξικό, κερδίζει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.
Θα εμπιστευτούμε το διπλό της Αργεντινής, αλλά σε συνδυασμό με το να μην σκοράρουν οι Πολωνοί. Σαν δεύτερη επιλογή θα ποντάρουμε στο διπλό από ημίχρονο.
21:00 ΠΟΛΩΝΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 2 ΚΑΙ N.G (2.20)
ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
21:00 ΠΟΛΩΝΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΑ 2 ΗΜ. / 2 ΤΕΛ. (2.10)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Θανάσης Σκουρτόπουλος
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι εννοούσε για τις δύο υπογραφές; Ποιον παίκτη ήταν έτοιμος να πάρει
- Μπαρτζώκας: «Ήταν μια στιγμή που δεν με τιμά»
- Ισίδωρος Κούβελος: «Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά»
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Χόρχε Σάντσες
