Στοίχημα: Over 2,5 στον τελικό του Coppa Italia

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη από το κουπόνι του στοιχήματος της Τετάρτης (11/5).

Απόψε (22:00) στο «Ολίμπικο» της Ρώμης διασταυρώνουν τα ξίφη τους η Γιουβέντους με την Ίντερ για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Το κίνητρο των δύο ομάδων είναι στα ύψη για διαφορετικούς λόγους. Αμφότερες θεωρούν το ματς καθοριστικό για τη σεζόν τους.

Η Γιουβέντους παίζει για την κατάκτηση του μοναδικού τροπαίου που μπορεί να πάρει αυτή την αγωνιστική περίοδο. Στη Serie A έμεινε εκτός κούρσας από νωρίς, ενώ στο Champions League αποκλείστηκε στους «16». Έπειτα, έχασε από την Ίντερ στο Σούπερ Καπ Ιταλίας με 2-1 στην παράταση.

Η Ίντερ που έχει ήδη πάρει το Σούπερ Καπ Ιταλίας, θέλει να προσθέσει στο παλμαρέ της και το Coppa Italia και έπειτα να τα δώσει όλα για να κάνει το εγχώριο τρεμπλ κατακτώντας και το πρωτάθλημα. Δεν έχει πάρει το Κύπελλο από το 2011 και το θέλει πάρα πολύ.

Να σημειώσουμε πως η Ίντερ έχει πάρει τον… αέρα της Γιουβέντους στις αναμετρήσεις τους στην τρέχουσα σεζόν. Σε τρία ματς έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Περιμένω να παίξουν επιθετικά, κάτι που συνέβη, άλλωστε, και στις προηγούμενες συναντήσεις τους αυτή την περίοδο. Οπότε η επιλογή του Over 2,5 μοιάζει με ελκυστικό προορισμό.

22:00 Γιουβέντους-Ίντερ Coppa Italia Over 2,5 (2,05)

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News