Ολυμπιακός Μεταγραφές: Κερδίζει πόντους ο Πίτερς
Το όνομα του Άλεκ Πίτερς φαίνεται πως έχουν κυκλώσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έτσι ώστε να καλύψουν το κενό στην φροντ λάιν τους, μετά τις αποχωρήσεις των Έισι, Ζαν Σαρλ και του Γιώργου Πρίντεζη.
Πρόκειται για έναν παίκτη με αρκετά μεγάλη εμπειρία από την Euroleague, αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά και την Εφές Αναντολού, με το κύριο χαρακτηριστικό του να είναι το φονικό του σουτ από την περιφέρεια με πάνω από 40% στο τρίποντο.
Ο 27χρονος Αμερικανός (2.06) φόργουορντ αρέσει στον Γιώργο Μπαρτζώκα, αφού διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία κοντά στο καλάθι, ενώ είναι δυναμικός στις επαφές και αρκετά αθλητικός.
Mπορεί να απειλήσει λοιπόν με αρκετούς τρόπους, κάτι που σίγουρα δεν μπορεί να το βρει εύκολα στην αγορά ο προπονητής του Ολυμπιακού.
Ο Πίτερς αγωνίζεται στην θέση «4» και μάλιστα έχει περάσει και από το NBA για λογαριασμό των Φοίνιξ Σανς τη σεζόν 2017-18, με απολογισμό 4.1 πόντους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μία συμβουλή στον Νίστρουπ: Να μη βλέπει τα social media
- Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των «ερυθρόλευκων» στη League Phase του Europa League
- ΟΦΗ: Αυτοί είναι οι αντίπαλοί του στη League Phase του Europa League
- Παναθηναϊκός: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των «πράσινων» στη League Phase του Conference League
- Μιχάλης Μπούσης: «Ο Μαρινάκης μάς έδειξε τον δρόμο»
