Φραντσέσκα Πασκάλε: H πρώην του Μπερλουσκόνι σύναψε σύμφωνο συμβίωσης με την Πάολα Τούρτσι
Η Φραντσέσκα Πασκάλε, επί εννέα χρόνια σύντροφος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, συνδέθηκε σήμερα, με σύμφωνο συμβίωσης, με την Ιταλίδα τραγουδίστρια Πάολα Τούρτσι.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται σε γάμο και αποκαλύπτουν ότι στη δεξίωση, μετά την τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μονταλτσίνο της Τοσκάνης, θα ευχηθούν μακρά και ευτυχισμένη ζωή στο ζευγάρι, τριάντα καλεσμένοι.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Τόσο η Πάολα Τούρτσι όσο και η Φραντσέσκα Πασκάλε ήταν ντυμένες στα λευκά, και ευχαρίστησαν τους δημοσιογράφους που τις περίμεναν και σχολίασαν την “σικ” εμφάνισή τους», γράφει η εφημερίδα La Repubblica.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
