Στοίχημα: Ισοπαλία στο φιλικό Άρης - Ολυμπιακός

Στοίχημα: Ισοπαλία στο φιλικό Άρης – Ολυμπιακός – Πρώτο τεστ των γηπεδούχων στο Κλεάνθης Βικελίδης

Οι προτάσεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι της Δευτέρας 11 Ιουλίου 

Καλή εβδομάδα σε όλους! Άλλη μια φιλική ημέρα για τον Ολυμπιακό, που δίνει το τελευταίο τεστ, πριν από τη διπλή μάχης με την Μακάμπι Χάιφα για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Με πολλές απουσίες θα παρουσιαστούν οι «ερυθρόλευκοι», καθώς όσοι αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Άλκμααρ έμειναν εκτός αποστολής. Δυο ήττες και μια νίκη είχε ο Άρης στα φιλικά που έδωσε στην Αυστρία. Το σημερινό ματς είναι το πρώτο μπροστά στο κοινό του και σίγουρα θα αποτελέσει μια καλή πρόβα τζενεράλε. Λόγω των πολλών απουσιών του Ολυμπιακού και με τον Άρη ανέτοιμο θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.

Συνέχεια με Σουηδική Allsvenskan και την αναμέτρηση Χάμαρμπι – Γκέτεμποργκ. Μια νίκη στις πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, οι οποίοι υποχώρησαν αρκετά στη βαθμολογία. Αντίθετα, η Γκέτεμποργκ προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, δείχνοντας να αρχίζει να βρίσκει την αγωνιστική της ταυτότητα. Ο άσος δίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα και επειδή η Γκέτεμποργκ είναι σε καλή κατάσταση θα πάμε με την ισοπαλία.

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με την ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο στο ματς της ουραγού Χέλσινγκμποργκ με αντίπαλο την Τζουργκάρντεν και πάλι στη Σουηδική Allsvenskan. Αν και οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί, οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

20:00 ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ Χ (4.20)

20:00 ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ Χ ΗΜ. (2.30)

21:00 ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ X (3.40)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News