Άρης Σοϊλέδης: Διακοπές στη Σκόπελο με τη Μαρία Αντωνά μετά το Survivor
Τους τελευταίους μήνες ο Άρης Σοϊλέδηςείχε μια απαιτητική και δύσκολη καθημερινότητα στον Άγιο Δομίνικο.
Ο γνωστός ποδοσφαιριστής κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Survivor με την αγωνιστικότητα και την προσωπικότητά του και τερματίσει στη δεύτερη θέση του reality.
Δύσκολη όμως ήταν και η καθημερινότητα για τη Μαρία Αντωνά, η οποία στερήθηκε τον σύντροφό τους για μήνες, ζώντας μέσα από την τηλεόραση τις αγωνίες που περνούσε.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τηλεθέαση Παρασκευής (15/7): Οι επαναλήψεις νικούν τις ζωντανές εκπομπές – Ποιος ξεχώρισε στην prime time;
Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά είναι πλέον αχώριστοι μετά την επιστροφή του survivor.
Έπειτα από τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις και την απαραίτητη ξεκούραση, ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά αποφάσισαν να κάνουν το πρώτο τους καλοκαιρινό ταξίδι, επιλέγοντας ως προορισμό τους τη Σκόπελο.
Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
