Μεταγραφές Ευρώπη: Νότιγχαμ Φόρεστ για Άλεξ Μορένο, Ζιντσένκο στην Άρσεναλ και Μπρέμερ στη Γιουβέντους

Το sportday.gr καταγράφει τις σημερινές κινήσεις και τα κουτσομπολιά στο μεταγραφικό παζάρι για τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

Άρσεναλ: Οριστική συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι για τον Ολεξάντρ Ζιντσένκο έναντι 30 εκ. ευρώ. Ο Ουκρανός δεξιός μπακ αναμένεται να περάσει ιατρικά μέσα στην εβδομάδα και να υπογράψει συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες» έως το 2026. 

Ρόμα: Ο Πάουλο Ντιμπάλα πέρασε από ιατρικά στην Πορτογαλία, όπου πραγματοποιεί την προετοιμασία της η ιταλική ομάδα και υπογράφει τριετές συμβόλαιο αξίας 6 εκατομμυρίων ευρώ με χαμηλή ρήτρα αποδέσμευσης. Στις 6 Αυγούστου αναμένεται η παρουσίασή του από τους «τζιαλορόσι». 

 

Νότιγχαμ Φόρεστ: Κινείται για την απόκτηση του Άλεξ Μορένο της Μπέτις. Οι διαπραγματεύσεις για τον Ισπανό αριστερό μπακ, που έχει συμβόλαιο σε ισχύ έως το 2025, είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο (The Athletic). 

Mίλαν: Μετά την ανακοίνωση για την επέκταση του συμβολαίου του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για μία ακόμα σεζόν, τελειώνει την Τετάρτη του Τσαρλς ντε Κετελάερε. Οι «ροσονέρι» έχουν ήδη συμφωνήσει με τον 21χρονο επιθετικό μέσο και αναμένεται να βρεθούν στο Βέλγιο ώστε να ολοκληρώσουν το deal με τη νικήτρια του Super Cup, Μπριζ.

 

Τσέλσι: Έχει συμφωνήσει με τον Ζιλ Κουντέ της Σεβίλλης, ενώ ανέβασε την αρχική της πρόταση στους Ισπανούς, τώρα προσφέροντας 55 εκ. ευρώ για τον Γάλλο στόπερ. Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους. 

Γιουβέντους – Ίντερ: Μετά τον Ντιμπάλα, άλλη μια απίστευτη ανατροπή για την Ίντερ, που χάνει και τον Μπρέμερ. Ο Μαρότα δεν θα αυξήσει την προσφορά της και οι «μπιανκονέρι» τώρα πρέπει απλώς να ολοκληρώσουν τη συμφωνία για τον Bραζιλιάνο στόπερ. Η Τορίνο παίρνει 40 εκατομμύρια ευρώ και 4,5 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν ο παίκτης (Tuttosport). 

Γουλβς – Άντερλεχτ: Ο Φάμπιο Σίλβα πηγαίνει με τη μορφή δανεισμού στους Βέλγους. Η Γουλβς θα επεκτείνει το συμβόλαιό του για μία ακόμη σεζόν και στη συνέχεια ο 20χρονος Πορτογάλος επιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. 

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Τακεφούσα Κούμπο θα ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις τις επόμενες ώρες ως νέος παίκτης της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα λάβει 6,5 εκατομμυρίων ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του 21χρονου Ιάπωνα εξτρέμ, που θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2027. 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News