Ρεάλ Μαδρίτης: Η... διαστημική προετοιμασία που κάνουν ο Μόντριτς και οι συμπαίκτες του
Από τη δεύτερη μέρα κιόλας της προετοιμασίας τους οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρτίης φόρεσαν μάσκες υποξίας.
Η υποξία είναι κρίσιμη παθολογική κατάσταση του ανθρώπινου οργανισμού, κατά την οποία, ολόκληρο το σώμα (γενικευμένη υποξία) ή ένα μέρος του (μερική υποξία), στερείται επαρκούς οξυγόνωσης.

Η μάσκα που φόρεσαν οι Μαδριλένοι χρησιμοποιείται για την προσομοίωση υψομέτρου καθώς περιορίζει τη ροή του οξυγόνου χρησιμοποιώντας βαλβίδες κατά τη διάρκεια της αερόβιας άσκησης και αυξάνει τη λειτουργία των μυών που χρησιμοποιούνται για την αναπνοή.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ρεάλ Μαδρίτης: Η απίστευτη ανακάλυψη που έκαναν οι γιατροί στα εργομετρικά του Λούκα Μόντριτς
Αυτή είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιεί ο προπονητής φυσικής κατάστασης της Ρεάλ, Αντόνιο Πίντους, γνωστός και ως «σαδιστής» καθώς δεν λυπάται κανένα προκειμένου να γίνει η προπόνηση όπως θέλει αυτός.
Το γεγονός ότι ο 37χρονος Λούκα Μόντριτς πετάει ακόμη μέσα στο γήπεδο δεν είναι άσχετο και με την προπόνηση που κάνει ο Πίντους στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης.
Δείτε τη… διαστημική προπόνηση των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης
⚠ ¡Alta intensidad! ⚠ pic.twitter.com/4XJZXvD7Ff
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) July 15, 2022
⚙️ @Lucasvazquez91 ✖️ Antonio Pintus ⚙️ pic.twitter.com/biy2zqGLtX
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) July 15, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
