ΑΕΛ: Φορτσάρει για να φέρει Ντουρμισάι

Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα θέλω του παίκτη μετά τις επαφές του με τον Αλέξη Κούγια για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του στην ΑΕΛ.

Τον πήχη ψηλά βάζει η ΑΕΛ, που θέλει να φέρει πίσω τον Φιορίν Ντουρμισάι για τη γραμμή κρούσης. Ο 24χρονος φορ που ανήκει στον Ολυμπιακό άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους “βυσσινί”, οι οποίοι εντός των ημερών θα προχωρήσουν τις επαφές τους για να συμφωνήσουν με τον παίκτη, ώστε να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας.

Η διοίκηση της Λάρισας έχει έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό και φέρεται να έχει πάρει το ΟΚ από τους πρωταθλητές Ελλάδος, για να αποκτήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών, Αλέξης Κούγιας, πρόκειται να έρθει σε επαφή μαζί του για να ολοκληρώσει άμεσα την υπόθεση της επιστροφής του στο Αλκαζάρ.

Αρχές της εβδομάδας που έρχεται ,θα υπάρξουν εξελίξεις σε αυτή την περίπτωση, αλλά και στις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις τις οποίες θέλει να κάνει η ΑΕΛ, για να κλείσει το ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κώστας Φρατζέσκος και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τους παίκτες τους, για να παρουσιαστούν έτοιμοι στη Super League 2. Με στόχο να επιστρέψουν άμεσα στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε ένα πρωτάθλημα το οποίο θα έχει αυξημένο δείκτη δυσκολίας μετά τη νέα μορφή του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News