ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ενισχύονται και στο αριστερό άκρο της άμυνας οι «ερυθρόλευκοι»

Τι και εάν ο Ολυμπιακός, ψάχνει έναν έμπειρο και έτοιμο παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ασχοληθεί και με κάτι «καλό» εάν αυτό προκύψει, όπως κι έγινε. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες από το Bέλγιο, να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 23χρονο αριστερό μπακ Νίκο Καινούργιο.

Στον Ολυμπιακό κινούνται δυναμικά σε δύο μεταγραφικά μέτωπα. Το πρώτο είναι το θέμα του εξτρέμ, στο οποίο και έχουν ρίξει όλο το βάρος τον τελευταίο καιρό, με μοναδικό σκοπό την σοβαρή ενίσχυση σε μια κομβική θέση και το δεύτερο έχει να κάνει με το αριστερό μπακ, ψάχνοντας έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που θα δώσει άμεσα λύσεις, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει τον Ρεάμπτσιουκ, να εξελιχθεί.

Στη θέση του ακραίου αμυντικού, την κούρσα, τις τελευταίες ώρες, φέρεται να κερδίζει ο Μπαμπά Ραχμάν, χωρίς όμως να είναι κάτι σίγουρο, μιας και υπάρχει και η περίπτωση Πίκερες, ποδοσφαιριστή που αρέσει στο μεγάλο λιμάνι. Οι πειραιώτες όμως, είναι μεγάλη ομάδα και δεν κοιτάνε μόνο το παρών, αλλά και το μέλλον και σε μια τέτοια κίνηση φαίνεται πως προχώρησαν.

Πληροφορίες από το Βέλγιο κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον 23χρονο αριστερό μπακ, Νίκο Καινούργιο. Από το μεγάλο λιμάνι πάντως, ούτε επιβεβαιώνεται κάτι αλλά ούτε και διαψεύδεται. Ο Καινούργιος τα τελευταία δύο χρόνια που βρίσκεται στο Βέλγιο και τη Ζούλτε Βάρεγκεμ μέτρησε 18 συμμετοχές με 2 γκολ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News