ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ B.C.: Δυνατά τεστ με Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ και Ζενίτ στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος στο 2ο διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα διεξαχθεί στην Κύπρο το διάστημα 9-12 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να μπει από νωρίς σε κλίμα… EuroLeague, καθώς θα αντιμετωπίσει ομάδες εξ αντικειμένου υψηλού διαμετρήματος στην προετοιμασία του ενόψει της νέας χρονιάς.

Συγκεκριμένα, μετά το «bwin Tournament against Covid-19», το οποίο θα διοργανώσει ο ίδιος για καλό σκοπό με τη συμμετοχή των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μονακό και Λαυρίου, θα λάβει μέρος στο 2ο διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» της Κύπρου, που θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου.

Εκεί, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα τεθεί αντιμέτωπη με τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Τελ Αβίβ (ξανά) και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ήτοι τρεις ομάδες οι οποίες έχουν μεγάλες βλέψεις για τη νέα σεζόν. Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με την παρουσία κόσμου στο κλειστό «Τάσσος Παπαδόπουλος».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News