Παναθηναϊκός: Ο Αγιούμπ είπε τη μεγάλη αλήθεια για το παρελθόν

Ο Γιασίν Αγιούμπ κατέδειξε τι πήγε στραβά στον Παναθηναϊκό όλα αυτά τα χρόνια και πόσο σημαντική ήταν η παραμονή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η μεταγραφή του Γιασίν Αγιούμπ στον Παναθηναϊκό, έχει όλες τις προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί ως παταγώδης αποτυχία. Ένας παίκτης ο οποίος αποκτήθηκε με μεγάλες προσδοκίες, υπέγραψε πολυετές και πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, αλλά δεν προσέφερε το παραμικρό.

Τουλάχιστον, ο Παναθηναϊκός απαλλάχθηκε από τον Μαροκινό, ένα χρόνο πριν την προγραμματισμένη λήξη της συνεργασίας τους. Ο Αγιούμπ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ολλανδική Εξέλσιορ, προσδοκώντας την… αναγέννηση του.

Στην πρώτη συνέντευξη του επί ολλανδικού εδάφους, ο Αγιούμπ ρωτήθηκε για τους λόγους που δεν βοήθησε τον Παναθηναϊκό. Ο 28χρονος μέσος δεν προέβη σε αυτοκριτική, όμως επισήμανε και μία μεγάλη και επώδυνη αλήθεια: τις απότομες εναλλαγές πλάνων και προσώπων.

«Οι αλλαγές γίνονταν πολύ γρήγορα στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής που με έφεραν, με πέταξαν γρήγορα εκτός ομάδας. Είχα πέντε διαφορετικούς προπονητές στο Παναθηναϊκό, οι οποίοι έφεραν από 5-6 νέους παίχτες. Στο τέλος, ήξερα ίσως, 3-4 συμπαίκτες από τις πρώτες μου μέρες εκεί», τόνισε ο Αγιούμπ.

Η επισήμανση του Μαροκινού ποδοσφαιριστή ίσως να ακούγεται κωμική, επειδή προέρχεται από έναν παίκτη που δεν βοήθησε καθόλου. Ωστόσο, αποτυπώνει την πραγματικότητα και αποδεικνύει πόσο ωφέλιμο είναι για τον Παναθηναϊκό, που επιτέλους με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχει μία συνέχεια σε όλα τα επίπεδα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News