ΠΑΟΚ μεταγραφές: Βραζιλιάνικο δημοσίευμα για Βιτάλ

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να κατέθεσε πρόταση ύψους 5 εκ. ευρώ στην Κορίνθιανς για τον Ματέους Βιτάλ, όπως υποστηρίζει Μέσο στη Βραζιλία.
Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ματέους Βιτάλ, σύμφωνα με δημοσίευμα Μέσου της Βραζιλίας. Σύμφωνα με το Torcedores.com, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Κορίνθιανς για το 80% των δικαιωμάτων του πρώην μέσου του Παναθηναϊκού.
Οι Βραζιλιάνοι κάνουν λόγο για πρόταση ύψους 5 εκ. ευρώ, μέσω ενός μάνατζερ, που εξετάζεται από την ομάδα του 24χρονου επιθετικού μέσου, για τον οποίο ενδιαφέρονται επίσης η Μπριζ αλλά και σύλλογοι της πατρίδας του, όπως η Γκρέμιο και Βάσκο ντα Γκάμα.
Ο Βιτάλ αγωνίστηκε στους «πράσινους» την περασμένη σεζόν, σε 40 παιχνίδια, σκοράροντας 3 φορές και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τη λήξη του πρωταθλήματος επέλεξε να μην κρατήσει τον παίκτη αγοράζοντας το 50% των δικαιωμάτων του, αντί 4 εκατομμυρίων ευρώ, όπως υπήρχε σχετικός όρος στο συμβόλαιο δανεισμού του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
