Ολυμπιακός Μεταγραφές: «Η Λιλ ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Μαντί Καμαρά»

eurokinissi

Ψηλά στη λίστα της Λιλ για την αντικατάσταση του Ονάνα, φέρεται να βρίσκεται ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού σύμφωνα με δημοσίευμα του “RMC”.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκριτου «RMC», η Λιλ έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον 25χρονο μέσο του Ολυμπιακού, που επίσης μονοπωλεί το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων της Ligue 1, όπως η Μαρσέιγ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η περσινή πρωταθλήτρια Γαλλίας επικοινώνησε μέσω των στελεχών της με τους «ερυθρόλευκους» για να εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Μαντί Καμαρά.

Ο άσος των πρωταθλητών Ελλάδας, το συμβόλαιο του οποίου έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2024, είναι στα ραντάρ της γαλλικής ομάδας εδώ και μήνες και δεν αποκλείεται να καταθέσει επίσημη πρόταση, στην προσπάθειά της να βρει τον αντικαταστάτη του Αμαντού Ονάνα, που συνεχίζει την καριέρα του στην Έβερτον.

Η Λιλ  προσέγγισε και  τον ατζέντη  του Καμαρά, ο οποίος είναι σε ανοικτή γραμμή με τους «Λιλουά» και για τον Λουνοτιβίκ Μπλας της Ναντ. Όπως τονίζει το «RMC», γίνεται «μάχη» μεταξύ Καμαρά και Εντιαγέ για την αντικατάσταση του Ονάνα που αποχώρησε για την Premier League.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News