ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: «Τρέχει» το θέμα του Καββαδά το «τριφύλλι»
Ο Παναθηναϊκός, μετά το «ΟΚ» που έδωσε ο Δημήτρης Πρίφτης, θέλει να τελειώσει την υπόθεση του 30χρονου Έλληνα σέντερ για να «κλείσει» την τριάδα των σέντερ του.
Ο Βασίλης Καββαδάς είναι ο «εκλεκτός» του Δημήτρη Πρίφτη για την θέση του τρίτου σέντερ και ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να κλείσει τον παίκτη.
Ο 30χρονο Έλληνας σέντερ απέρριψε την πρόταση του Ηρακλή για ανανέωση της συνεργασίας τους, προσμένοντας συμβόλαιο με μία ομάδα από το πάνω «ράφι» του ελληνικού πρωταθλήματος, μετά την εξαιρετική χρονιά που έκανε πέρυσι έχοντας 12.3 πόντους και 8,9 ριμπάουντ, αλλά και ένα κόψιμο ανά παιχνίδι.
Ο Δημήτρης Πρίφτης έψαχνε έναν Έλληνα παίκτη για να πλαισιώσει τους Παπαγιάννη και Φλόιντ για την θέση του σέντερ και τελικά «κύκλωσε» το όνομα του διεθνή ψηλού με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στον Άρη την σεζόν 2016-2017.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Τομ Λουσέ έφτασε στη Θεσσαλονίκη
- Σύγκρουση ελικοπτέρων: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί
- Γιαμπουσέλε: «Δική μου η απόφαση της αποχώρησης από τους Νικς, με 2-3 κακά ματς θέλουν να σε ανταλλάξουν»
- Νίκολιτς: «Aν έπρεπε να πω κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι βάλαμε μόνο τρία γκολ»
- Ταυτότητες: Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται προσοχή
