Καραπαπάς: Επανεκκίνηση ο Ολυμπιακός, να πάμε μακριά στην Ευρώπη

Κώστας Καραπαπάς
eurokinissi

Ο Δ’ αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, μίλησε για το πριν, το τώρα και το μετά των πρωταθλητών της Super League

Στην επανεκκίνηση που επιχειρεί ο Ολυμπιακός αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο kerkida.net ο Δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής των πρωταθλητών της Super League, Κώστας Καραπαπάς.

«Τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα είναι για εμάς μια επανεκκίνηση. Διαχειριστήκαμε τα παιχνίδια με την Σλόβαν ψυχολογικά και ήταν πιστέψτε με πολύ δύσκολο, αλλά προκριθήκαμε. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα της επανεκκίνησης».

«Φέρνει ανανέωση σε ψυχολογία και ιδέες η αλλαγή προπονητή»

Ύστερα αναφέρθηκε στην αλλαγή προπονητή, λέγοντας: «Κάθε αλλαγή προπονητή φέρνει ανανέωση σε ψυχολογία και σε ιδέες και στον τρόπο παιχνιδιού. Αρχικά αλλάζει την διάθεση των ποδοσφαιριστών, γίνεται μια επανεκκίνηση. Έχουμε ένα νέο προπονητή με πολύ σύγχρονες ιδέες για το ποδόσφαιρο και είμαστε βέβαιοι ότι θα δούμε καλό ποδόσφαιρο και φυσικά καλά αποτελέσματα, νίκες και τίτλους», είπε αρχικά ο κ.Καραπαπάς.

«Έτσι θα εξιλεωθούμε, από εμάς εξαρτάται η πρόκριση»

Εν συνεχεία έπλεξε το εγκώμιο του Απόλλωνα ωστόσο συμπλήρωσε ότι η έκβαση του ζευγαριού θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την απόδοση του Ολυμπιακού. «Μόνος τρόπος να εξιλεωθούμε (σ.σ.: για τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι) λοιπόν απέναντι στους φιλάθλους μας και στην ιστορία μας είναι να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε φέτος στην Ευρώπη».

Τέλος ο κ.Καραπαπάς αναφέρθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού που θα κάνει αισθητή την παρουσία του στο ΓΣΠ το βράδυ της Πέμπτης. «Όπως με πληροφορούν οι συνεργάτες μου υπάρχει τεράστια ζήτηση και σίγουρα το γήπεδο θα έχει χιλιάδες ερυθρόλευκα κασκόλ και φανέλες και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Όταν οι οπαδοί μας είναι δίπλα μας, όλα είναι καλύτερα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News