Ολυμπιακός: Έχει καλή γνώση των καταστάσεων

Ιμανόλ και Φρόιλερ μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Ρεν ακριβώς όπως έπρεπε…

Δεν έχουν καιρό στην Ελλάδα οι Ρέμο Φρόιλερ και Ιμανόλ Αλγουαθίλ. Ωστόσο, στο ακόμα μικρό διάστημα της παρουσίας τους, έχουν καταφέρει να αφήσουν τη σφραγίδα τους στον Ολυμπιακό, που είναι ήδη ομάδα και των δυο τους. Μεταξύ άλλων, παλιότερων, βέβαια. 

Αυτοί οι δύο κλήθηκαν να μιλήσουν για τη σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεν στη συνέντευξη Τύπου και τα λόγια τους ήταν προσεγμένα, σωστά και κατάλληλα. Η νίκη επί της Κηφισιάς δεν επισκίασε εντός της ομάδας την κακή εμφάνιση. Και ο Ρέμο Φρόιλερ το επισήμανε, φέρνοντας το ματς της Λεωφόρου ως… αντιπαράδειγμα για την εικόνα που ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει στη Γαλλία.  

«Έχουμε την ποιότητα για να προχωρήσουμε στο Europa League. Το γεγονός πως έχουμε τρεις νίκες το δείχνει αυτό. Γνωρίζουμε πως είναι δύσκολο το αυριανό παιχνίδι αλλά και το πρόγραμμα. Ξέρουμε πως με την Κηφισιά δεν παίξαμε καλά. Αύριο να δείξουμε την ποιότητά μας και να κερδίσουμε», δήλωσε ο Ελβετός, που κάνει τους φιλάθλους της ομάδας να πιστεύουν πως έχει δυο – τρεις ολόιδιους αδελφούς. 

Ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ, από την άλλη, έδειξε για ακόμα μία φορά πως αντιλαμβάνεται πολύ καλά το που βρίσκεται. «Το 4/4 το θέλουμε γιατί είμαστε ο Ολυμπιακός» είπε, συνεχίζοντας να βάζει λιθαράκια στην ευρωπαϊκή γιγάντωση των Πειραιωτών που συνεχίζεται σταθερά εδώ και μερικά χρόνια. 

Αναφορικά με τον αντίπαλο, πάντως, ο Βάσκος δεν έμεινε στην πατροπαράδοτη αποθέωση των συνεντεύξεων Τύπου. Αποκλειστικά τουλάχιστον. «Εμείς είμαστε διαφορετικοί από τη Νις. Έχει επιβεβαιωθεί ότι η Ρεν αλλάζει σχήματα. Και με τις δύο μορφές παιχνιδιού πάντως, δέχεται γκολ» ανέφερε, χωρίς να παραλείψει τα καλά λόγια για την επιθετική της λειτουργία. Και η αλήθεια είναι πως αυτό είναι ένα κλειδί της αναμέτρησης: θα προσαρμοστεί ο Ολυμπιακός στην πιο «ανοιχτή» φύση των Γάλλων;

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News