Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Χασάν ένα χρόνο μετά

Αχμέντ Χασάν
eurokinissi

Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, αγωνίστηκε ξανά σε επίσημο ματς των πρωταθλητών μετά από έναν ολόκληρο χρόνο.

Το περίπου 25λεπτο που αγωνίστηκε ο Αχμέντ Χασάν στο ΓΣΠ στο α’ ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα πλέι οφ του Europa League αποτέλεσε την ουσιαστική επιστροφή του Αιγύπτιου φορ στα κοινά των πρωταθλητών της Super League.

Κι αυτό γιατί η αμέσως προηγούμενη φορά που είχε φορέσει τη φανέλα των ερυθρολεύκων σε επίσημο ματς ήταν πριν από ένα ολόκληρο χρόνο! Και τότε καλοκαίρι ήταν και τότε ευρωπαϊκά προκριματικά ήταν. Πιο συγκεκριμένα η αμέσως προηγούμενη επίσημη εμφάνιση του υψηλόσωμου φορ με τη φανέλα των Πειραιωτών σημειώθηκε στις 22/8/2021 στον εκτός έδρας αγώνα με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα για τα προκριματικά του περυσινού Europa League. Σ’ εκείνο το 2-2 είχε μπει ως αλλαγή για 18′ και ύστερα παραχωρήθηκε ως δανεικός για μια σεζόν στην Τουρκία και την Κόνιασπορ.

Η επιστροφή και του Μάριου Βρουσάι από τον Μάιο

Όσον αφορά στον Μάριο Βρουσάι που επίσης επέστρεψε χθες στα κοινά του Ολυμπιακού, η αμέσως προηγούμενη επίσημη εμφάνισή του με τα ερυθρόλευκα ήταν στις 17 του περασμένου Μαΐου στο ΟΑΚΑ στην 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Σ’ εκείνο το ματς που έληξε 3-2 υπέρ του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ ήταν βασικός.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News