Κλήρωση Champions League: Ποιοι πήραν τα βραβεία της χρονιάς

H UEFA βράβευσε τους καλύτερους και τις καλύτερες για τη σεζόν 2021-22, αμέσως μετά την κλήρωση των ομίλων του Champions League.
Ο Κάρλο Αντσελότι και ο Καρίμ Μπενζεμά κέρδισαν τα βραβεία της χρονιάς της UEFA για τα κατορθώματά τους με τη Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν που μας πέρασε.
Στις γυναίκες κυριάρχησε η προπονήτρια της Αγγλίας, Σαρίνα Γουίγκμαν και η φορ της Μπάρτσα, Αλεξία Πουτέγιας.
Το Βραβείο του Προέδρου, επιλογή του Αλεξάντερ Τσέφεριν, προέδρου της UEFA, παρέλαβε ο Αρίγκο Σάκι τεχνικός της μεγάλης Μίλαν των αρχών της δεκαετίας του ’90 και νικητής δύο Κυπέλλων Πρωταθλητριών.

Ο Καρίμ Μπενζεμά και η Αλεξία Πουτέγιαςμε τα βραβεία των καλύτερων για τη σεζόν 2021-22
Τα βραβεία της UEFA για τη σεζόν 2021-22
Κόουτς της χρονιάς για τις γυναίκες: Σαρίνα Γουίγκμαν (προπονήτρια της Εθνικής Αγγλίας, νικήτρια στο Euro 2022).
Κόουτς της χρονιάς για τους άνδρες: Κάρλο Αντσελότι (προπονητής της Ρεάλ, νικητής στο Champions League και στη La LIga)
Παίκτρια της χρονιάς για τις γυναίκες: Αλεξία Πουτέγιας (παίκτρια της Μπαρτσελόνα, νταμπλ στην Primera Division, φιναλίστ στο Champions League)
Παίκτρια της χρονιάς για τους άνδρες: Καρίμ Μπενζεμά (παίκτης της Ρεάλ, νικητής στο Champions League και στη La Liga)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΕΟΕ: Σε εξέλιξη οι εργασίες για να ζωντανέψει ξανά το Εθνικό Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο! (VIDEOS)
- Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» οικογένεια τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7
- Ολυμπιακός: Ο διαφορετικός «Θεός της μπάλας» και μια ομαδάρα που δεν έχει πιάσει το ταβάνι της
- Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις: Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού - Γιατί η Κυριακή είναι κρίσιμη μέρα
- ΟΦΗ: Μπήκαν αποστολή Αθανασίου και Ρομάνο για Λεβαδειακό
