Μεταγραφές Ευρώπη: Την πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία η Τσέλσι, Λίβερπουλ για Νέβες,στη Φόρεστ ο Λόντι

AMNA/EPA

Η Τσέλσι αποκτάει τελικά τον Φοφανά έναντι 83 εκ. ευρώ από τη Λέστερ, η Νότιγχαμ Φόρεστ «έκλεισε» τον Λόντι, στη Ρόμα ο Μπελότι και Λίβερπουλ για Νέβες.

Το sportday.gr καταγράφει τις σημερινές κινήσεις και τα κουτσομπολιά στο μεταγραφικό παζάρι για τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

Μίλαν: Ολοκληρώνεται η απόκτηση του Μαλίκ Τιάου από τη Σάλκε. Ο 21χρονος Γερμανός στόπερ αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα στο Μιλάνο για λογαριασμό των πρωταθλητών Ιταλών, με τη μεταγραφή να φτάνει τα 5 -6 εκ. ευρώ. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αποτελεί μία ακόμα επένδυση των «ροσονέρι» για το μέλλον.

Ρόμα: Ακόμα μία σημαντική προσθήκη για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, αποτελεί ο Αντρέα Μπελότι. Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από την Τορίνο, βρίσκεται ήδη στην ιταλική πρωτεύουσα, προκειμένου να υπογράψει στους «τζιαλορόσι». Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο 28χρονος πρωταθλητής Ευρώπης με τη «σκουάντρα ατζούρα», έχει ήδη υποβληθεί στο πρώτο μέρος των ιατρικών.

Νάπολι: Συνεχίζονται οι επαφές του Ζόζε Μέντες για συμφωνία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τους Ιταλούς, ενώ στο deal συμπεριλαμβάνεται και ο Βίκτορ Όσιμεν. Σύμφωνα με το Rai Sport, οι «παρτενοπέι» ζητούν 130 εκ. ευρώ για τον Αφρικανό φορ, συν την κάλυψη εξ ολοκλήρου του συμβολαίου  του Πορτογάλου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και  το 5% που καταβάλλεται σε UEFA και FIFA στις μεταγραφές. Ωστόσο, υπάρχει δρόμος ακόμα, καθώς η Γιουνάιτεντ δεν έχει κάνει επίσημη κίνηση, με τον Πορτογάλο ατζέντη να είναι αισιόδοξος ότι θα προχωρήσει με κάποιο τρόπο η συμφωνία.

Λίβερπουλ: Εξετάζει την απόκτηση του Ρούμπεν Νέβες της Γουλβς, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, που φαίνεται ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη μετά τους τραυματισμούς των Τιάγκο και Κεϊτά, σύμφωνα με το 90 min. Ο ίδιος ο Γιούργκεν Κλοπ δεν απέκλεισε μία ενδεχόμενη μεταγραφή, παρά το αρχικό πλάνο.

Τσέλσι: Σήμερα αναμένεται να περάσει ιατρικά ο Γουέσλι Φοφανά για λογαριασμό των «μπλε» και να υπογράψει συμβόλαιο έως το 2028. Ο 21χρονος στόπερ αναμένεται να αποτελέσει την πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία, αφού το deal με τη Λέστερ αναμένεται να αγγίξει τα 83 εκ. ευρώ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συμφώνησε σε όλα με τον Μάρτιν Ντουμπράβκα και περιμένει το «πράσινο φως» από τη Νιούκαστλ για τον Σλοβάκο τερματοφύλακα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» τον θέλουν με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς, έναντι 6 εκ. ευρώ, ενώ η Νιούκαστλ επιμένει για μόνιμη μεταγραφή.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Οριστικό το deal με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ρενάν Λόντι. Πλήρης συμφωνία για τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League, με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η Φόρεστ θα καταβάλλει στους «ροχιμπλάνκος» 5 εκ. ευρώ και η οψιόν αγοράς περιλαμβάνει 30 εκ. ευρώ. Σήμερα Κυριακή (28/8) ο Λόντι αναμένεται να να περάσει ιατρικά και να υπογραφούν όλα τα απαραίτητα έγγραφα, σύμφωνα με τον ειδικό σε θέματα μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Τότεναμ: Μόλις οριστικοποιηθεί του Λόντι, οι «ροχιμπλάνκος» θα ολοκληρώσουν τον δανεισμό του Σέρχιο Ρεγκιλόν από τους «Spurs».  Ο Ισπανός αριστερός μπακ θα αγωνίζεται στην ισπανική ομάδα, ως δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News