Ολυμπιακός: Συνάντηση στην ΕΠΟ με την ελπίδα καλύτερης διαιτησίας

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο, Τάκη Μπαλτάκο, με θέμα τη διαιτησία

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας που έχει αποκτήσει αυτόματα και ως Πρόεδρος της Super League.

Όπως ήταν φυσικό το τάιμινγκ της επίσκεψής του επελέγη με αφορμή τις διαιτησίες της 2ης αγωνιστικής. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League τα είπε για περίπου μία ώρα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να υπάρχουν καλύτερες διαιτησίες ώστε να μη γίνεται τόση κουβέντα μετά από κάθε ματς. Ξεκάθαρος στόχος και του κ.Μαρινάκη προσωπικά είναι ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, ένα αναβαθμισμένο προϊόν.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες τόσο ο στενός συνεργάτης του κ.Μπαλτάκου, Ιάκωβος Φιλιππούσης, όσο και στελέχη της ομοσπονδίας και πιο συγκεκριμένα οι κ.κ. Αντωνίου, Δημητρίου, Χατζησαρόγλου και Διακοφώτης.

Το ζήτημα, όπως υπογραμμίστηκε, είναι να υπάρχουν ίδιες αποφάσεις και ίδια αντιμετώπιση σε ίδιες φάσεις από τους διαιτητές και να μην παρατηρούνται διαφορετικά πράγματα.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News